social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δημητρίου: Υπάρχει κρίση στο ποδόσφαιρο αλλά σύντομα θα ξεπεραστεί

Δημητρίου: Υπάρχει κρίση στο ποδόσφαιρο αλλά σύντομα θα ξεπεραστεί

Το δικό του σχόλιο για τις δύσκολες ημέρες που περνάει... το ποδόσφαιρο έκανε ο προπονητής, Πέτρος Δημητρίου στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας.

Ο έμπειρος προπονητής έχοντας μεγάλη πείρα από πάγκους επαγγελματικών ομάδων εξέφρασε μέσω του soccerlive τους δικούς του προβληματισμούς. 

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

"Αυτή τη στιγμή η κανονικότητα στο ποδόσφαιρο θα αργήσει. Οι παίκτες θα αργήσουν να έρθουν στα επιθυμητά επίπεδα μετά από 2,5 μήνες αποχής. Πρέπει να περάσουν όλοι οι παίκτες από εργομετρικά παρότι κάνουν ατομικά προγράμματα. Άλλωστε δεν έχει σχέση τα ατομικά προγράμματα με τα κομμάτια του αγώνα".

Ερωτηθείς εάν είναι αισιόδοξος  για την έναρξη ο κ. Δημητρίου δήλωσε: "Βλέπω ότι υπάρχει δυσκολία αλλά πιστεύω ότι πρέπει να γίνει μια προσπάθεια για να ξεκινήσει το ποδόσφαιρο. Σίγουρα πάνω απ' όλα προέχει η υγεία και οι επιστήμονες θα δώσουν το οκ αλλά νομίζω ότι πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε. Με την εμπειρία που έχω 37 χρόνια σε πάγκους επαγγελματικών κατηγορίων δεν το έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο όπως ο κορωνοϊός και ελπίζω να μην συμβεί ποτέ ξανά στο μέλλον".

Στη συνέχεια τόνισε τα εξής

"Στο μεταβατικό στάδιο οι 20 ημέρες δυσκολεύουν τον ποδοσφαιριστή και χρειάζεται 1,5 μήνα για να επανέλθει. Πόσο μάλλον τώρα που έχουμε μείνει 2,5 μήνες χωρίς δραστηριότητες".

Στον επίλογο του, ο πολύπειρος κόουτς υποστήριξε: 

"Εύχομαι το 2021 να μας φέρει υγεία και να ξεφύγουμε από αυτή την πανδημία που έχει φέρει πίσω τον αθλητισμό και κυρίως το αντικείμενο που ασχολούμαστε, το ποδόσφαιρο. Μακάρι να ξεφύγουμε από αυτό το άσχημο γεγονός που περνάμε". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35