social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

One man show ο Κασσιανός και ο Χαραυγιακός 3-1 την Προοδευτική

One man show ο Κασσιανός και ο Χαραυγιακός 3-1 την Προοδευτική

Με νίκη συνέχισε ο Χαραυγιακός τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε με 3-1 της Προοδευτικής για την 8η αγωνιστική στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Δημήτρη Κασσιανό που βρήκε δίχτυα τρεις φορές (17',43,73') και μετέτρεψε το ματς... σε one man show. Από την άλλη η Προοδευτική γνώρισε την δεύτερη της ήττα στο πρωτάθλημα μετά από εκείνη της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο παραμένοντας στους 10 βαθμούς, έχοντας ματς λιγότερο αφού εκκρεμεί η αναμέτρηση με τον Πανναξιακό. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι οι βυσσινί έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία θεωρώντας ότι κακώς μέτρησε το τρίτο γκολ του Χαραυγιακού υπογραμμίζοντας ότι η μπάλα δεν είχε περάσει την γραμμή. Γενικότερα οι Πειραιώτες τα... έχουν με τη στάση του διαιτητή Ζαχαρόπουλου θεωρώντας ότι δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα.

Στο α' ημίχρονο ο ρυθμός ήταν αρκετά καλός και για τις δυο ομάδες με τον Χαραυγιακό να μπαίνει πιο δυνατά ανοίγοντας το σκορ στο 17'. Ο Κασσιανός με ένα ξερό σουτ νίκησε τον Τσουκαλά κάνοντας το 1-0. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Προοδευτική... αφυπνίστηκε και πήρε μέτρα στο γήπεδο, έχοντας καλή στιγμή με το Νέρες στο 32' και 33'. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 34' δεν χαρίστηκε αφού με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τζανιδάκη έκανε το 1-1.

Στο 42' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Βαλιουτή για μαρκάρισμα πάνω στον Κασσιανό.

Στο επόμενο ο παθών... ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ όπου με άψογο τρόπο έστειλε τη μπάλα αυτή τη φορά στο αριστερό 'Γ' του Τσουκαλά διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην τελευταία φάση του α' μέρος οι βυσσινί διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι πάνω στον Στεφανή σε μαρκάρισμα του Μαραγκουδάκη όμως ο Ζαχαρόπουλος (ΣΔ Ανατολικής Αττικής) υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα. Στην επανάληψη ο Χαραυγιακός έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα μπήκε καλύτερα στο ματς και είχε δυο καλές στιγμές με ισάριθμα σουτ του Κούτρα που δεν βρήκαν στόχο, ενώ στο 67' η Προοδευτική έφτασε κοντά στο 2-2 όμως το φάουλ του Σαπαλίδη πέρασε ελάχιστα άουτ. 

Μετά το 72' το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά καθώς στο 73' έγινε το 3-1 από τον Χαραυγιακό, προκαλώντας παράλληλα τις διαμαρτυρίας των βυσσινί.

Ο Κασσιανός χρειάστηκε διπλή προσπάθεια για να κάνει το 3-1, με τον πάγκο της Προοδευτική να φωνάζει θεωρώντας ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή του τέρματος και κακώς μέτρησε το γκολ.

Στο 77' οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν σε 3-2 όμως ο Σαπαλίδης αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Βύρης από τον Πάνο Παρασκευόπουλο αφού έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.  

Στα τελευταία λεπτά (90+1) ο Βύρης φώναξε για πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Χαραυγιακού όμως ο Ζαχαρόπουλος δεν υπέδειξε τίποτα. 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

7' Πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Παρασκευόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Τσουκαλά μετά τη σέντρα του Κουκοβίνη όμως το πλασέ του τελευταίου σταμάτησε στον Τσουκαλά

9' Σουτ του Σαπαλιδη μπλοκάρει ο Βακερλης

17' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ. Ο Κασσιανός δέχεται την κεφαλιά-πάσα του Πλούμη και με ένα ξερό σουτ στέλνει τη μπάλα στο δεξί 'Γ' του Τσουκαλά κάνοντας το 1-0.

23". Ο Μαούνης πήγε να πιάσει στον...ύπνο τον Βακερλη όμως το φάουλ από το κέντρο πέρασε άουτ

32 Επικίνδυνη σέντρα Καρδαρη ο Τσουκαλάς δύσκολα σε κόρνερ

33' Μεγάλη φάση για την Προοδευτικη. Ο Νερες έκανε το φάουλ όμως ο Στεφανής δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά με τη μπάλα ν καταλήγει λίγο άουτ

34' Νέα μεγάλη φάση για την Πρόο. Ο Νέρες έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Σαπαλιδης είδε το μονοκόμματο σουτ να καταλήγει λίγο αουτ

34' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Ισοφάριση για την Προοδευτικη. Ο Τζανιδάκης έκανε τη σέντρα και ο Νερες με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

42' ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ. Με δέκα συνεχίζει η Προοδευτικη αφού ο Βαλιουτης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Κασσιανο

43' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ. Ο Κασσιανός με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ κάνει το 2-1/

45+1 Στην τελευταία φάση του α μέρους οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μαραγκουδάκη πάνω στον Στεφανή.

52' Ο Κούτρας μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

61' Ο Κασσιανός έκανε τη σέντρα ο Κουκοβίνης έστρωσε στον Κούτρα που έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

67' Μεγάλη φάση για την Προοδευτική. Το φάουλ του Σαπαλίδη καταλήγει μόλις άουτ.

73' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ. Ο Ορφέας Παρασκευόπουλος έκανε τη σέντρα ο Κασσιανός έκανε το πρώτο σουτ ο Τσουκαλάς απέκρουσε και στην επαναφορά ο Κασσιανός και πάλι έκανε το πλασέ με τη μπάλα να βρίσκει το δοκάρι και στη συνέχεια να επαναπαύεται στα δίχτυα.

Στη συγκεκριμένη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον β' βοηθό θεωρώντας ότι η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή.

77' ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΕΝΑΛΤΙ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ. Ο Πάνος Παρασκευόπουλος ανέτρεψε τον Βύρη και ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος καταλόγισε την άσπρη βούλα.

 78' Αστοχεί ο Σαπαλίδης με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. 

84' Ο Αλσίνιο έκλεψε τη μπάλα και έκανε το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. 

90' ο Βύρης φώναξε για πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Χαραυγιακού όμως ο Ζαχαρόπουλος δεν υπέδειξε τίποτα. 

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Βακερλης, Κάρδαρης, Παρασκευόπουλος Π., Κουτσοποδιώτης, Μαραγκουδάκης, Κούτρας, Κασσιανός (83' Τζανέτος), Κουκοβίνης (83' Ντούνης), Πλούμης (59' Αλσινιο), Κουτσούμπας (72' Τρυφιάτης), Παρασκευόπουλος Ο..

endekada-xaraugiakos-me-proodeutiki.jpg

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Αντώνης Καλαμακης) Τσουκαλάς, Βαλιούτης, Μανωλιας, Στεφανής, Μαούνης, Παλάτσιος, Τζανιδάκης (46' Αποστόλου), Γκόγκα, Σαπαλιδης, Θεοδωρίδης (19' λ.τρ. Σπανός (62' Ντιρμίσι)), Νέρες (64' Βύρης).

endekada-proodeutiki-me-xaraugiako.jpg

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35