social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο μεγαλοεπιχειρηματίας Βασίλης Γκούμας στην διοίκηση της Προοδευτικής

Ο μεγαλοεπιχειρηματίας Βασίλης Γκούμας στην διοίκηση της Προοδευτικής

Στην Προοδευτική σιγά-σιγά ενώνονται τα παζλ ενόψει της νέας σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό, η ιστορική ομάδα ανακοινώνει ένα-ενα τα πρόσωπα που θα αποτελέσουν αρωγοί στη νέα προσπάθεια της ομάδας.

Μετά την απόφαση του Βασίλη Κατσαρού να αναμειχθεί και πάλι στα διοικητικά, ήρθε η ενσωμάτωση του κ. Αντώνη Αραβαντινού στη διοίκηση, κίνηση που δείχνει την προσπάθεια που θα γίνει στο σύλλογο.

Ο κ. Κατσαρός είχε τονίσει σε δηλώσεις την πρόθεση του να ενσωματώσει στην ομάδα επιφανείς μεγαλοεπιχειρηματίας που θα βοηθήσουν την ομάδα στη δύσκολη σεζόν.

Έτσι λοιπόν και συνέβη αφού στο πλευρό της διοίκησης θα είναι ο καταξιωμένος επιχειρηματίας, Βασίλης Γκούμας, που αναλαμβάνει το ρόλο του γενικού διευθυντή.

Ο γνωστός παράγοντας που είχε συμβάλλει στην πορεία του Μοσχάτου τα τελευταία χρόνια μετά από συνάντηση που είχε με τον κ. Κατσαρό πείσθηκε και θα βρίσκεται στο σχήμα της Προοδευτικής.

Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία από πλευράς διοίκησης Προοδευτικής, αφού ο κ. Γκούμας αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους παράγοντες ο οποίος δέχτηκε αρκετές πιέσεις και από ομάδες ανώτερων κατηγοριών.

Παρ' όλα αυτά, η δυναμική της φανέλας, η προσέγγιση του κ. Κατσαρου και πολλά άλλα έπαιξαν ρόλο ώστε να απαντήσει θετικά και να αποτελέσει έναν ακόμη επιχειρηματία που συμφωνεί να βοηθήσει.

Ο κ. Γκούμας δραστηριοποιείται στο εμπόριο παστελιού, έχοντας συνεργάτες και πελάτες σε όλη την Ελλάδα και εξωτερικό και μια επιχείρηση απόλυτα ΥΓΙΗΣ και συνεπείς απέναντι στους εργαζομένους της.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35