social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Ρίχνει νέα... ρουκέτα με Ντινιωτάκη η Ηλιούπολη

Θέμα soccerlive I Ρίχνει νέα... ρουκέτα με Ντινιωτάκη η Ηλιούπολη

Η Ηλιούπολη με τη διοικητική της σταθερότητα και τα βήματα που κάνει δείχνει ότι και φέτος θα είναι πρωταγωνίστρια στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικές είναι και οι κινήσεις που γίνονται στον Ήλιο που σηματοδοτούν το στόχο που έχει τεθεί.

Σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα των νοτίων προαστίων πραγματοποίησε ένα σπουδαίο μεταγραφικό μπαμ, στέλνοντας το μήνυμα της για το στόχο που έχει βάλει.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Χαντέ -μετά από ένα χρονο απουσίας- θα προπονείται και πάλι ο Γιάννης Ντινιωτάκης.

Ο σπουδαίος εξτρέμ που τα τελευταία δυο χρόνια άνηκε στη Σαντορίνη (1 χρόνο στην Θύελλα και 1 στην Σαντορίνη 2020) βρέθηκε σήμερα με τους ανθρώπους του Ήλιου και έδωσε τα χέρια προκειμένου να φορέσει τη φανέλα του Ήλιου τη νέα περίοδο.

Ο Ντίνιω παρουσία του μάνατζερ του συμφώνησε με τους ανθρώπους της Ηλιούπολης και είναι έτοιμος να ταλαιπωρήσει τους αντίπαλους αμυντικούς όπως κάνει τα τελευταία χρόνια.

Έχοντας σημαντική συνεισφορά στην πορεία της Σαντορίνης πέρυσι στην Football League έρχεται στον Ήλιο για να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και να δικαιώσει διοίκηση και προπονητή για την επιλογή τους. Πριν από την Κυκλαδίτικη ομάδα, ο Ντινιωτάκης έπαιξε στη Νίκη Βόλου, ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από ΑΕ Μυλοποτάμου, Λέφσκι Κάρλοβο, Θεσπρωτό, Ιωνικό, Επισκοπή, ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, Ηρακλή Ψαχνών, Παναρκαδικό, Κέρκυρα και Αστέρα Τρίπολης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35