social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αρναούτης: «Η ομάδα που θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια, θα κόψει πρώτη το νήμα»

Αρναούτης: «Η ομάδα που θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια, θα κόψει πρώτη το νήμα»

Πολύ δύσκολη αποστολή έχει η Προοδευτική για την πρεμιέρα του 6ου ομίλου της Γ Εθνικής αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την περσινή πρωταθλήτρια Θύελλα Ραφήνας.

Ο προπονητής των βυσσινί, Δημήτρης Αρναούτης, στις δηλώσεις που παραχώρησε στάθηκε στο γεγονός ότι οι κληρώσεις δεν είναι εύκολες αλλά ούτε δύσκολες, καθώς επίσης και στο σημείο ότι η ομάδα του αντιμετωπίζει τη περσινή πρωταθλήτρια του 8ου ομίλου, γεγονός που κάνει το ματς ακόμη πιο δύσκολο.

Αναλυτικά

"Ξεκινάμε με δυο εκτός έδρας παιχνίδια αλλά γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει εύκολη και δύσκολη κλήρωση. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Παίζουμε εκτός έδρας με έναν αντίπαλο που πέρυσι τερμάτισε στην 1η θέση και έχασε την άνοδο στα μπαράζ. Διαθέτει τον ίδιο κορμό και τον ίδιο προπονητή και περιμένουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι".

Για το αν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στον όμιλο, ο κ. Αρναούτης τόνισε

"Κατ' αρχάς ο όμιλος μας είναι από τους πιο δύσκολους αφού υπάρχουν πολλές ανταγωνιστικές ομάδες. Οποτε η ομάδα που θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια καλής παρουσίας στο πρωτάθλημα ,θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κόψει πρώτη το νήμα".

Στη συνέχεια έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο λέγοντας

"Ο κόσμος πρέπει να είναι αισιόδοξος, να έχει υπομονή και επιμονή και στο τέλος πιστεύω όλα θα πάνε καλά". 

Για αύριο, Σαββατο 16/10 έχει προγραμματιστεί εντός έδρας φιλικό με τον Άγιο Ιερόθεο στις 15.30. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35