social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φυλακούρης: Εύχομαι να κερδίσει η ομάδα μου και να βγει πρωταθλήτρια η Προοδευτική ή ο Εθνικός!

Φυλακούρης: Εύχομαι να κερδίσει η ομάδα μου και να βγει πρωταθλήτρια η Προοδευτική ή ο Εθνικός!

Η υποχρέωση του Αήττητου Σπάτων για την 6η αγωνιστική του 6ου ομίλου έχει ξεχωριστή σημασία για τον Τότη Φυλακούρη.

Η ομάδα των Μεσογείων υποδέχεται αύριο (27/11) την Προοδευτική, έναν αντίπαλο που ξυπνά μνήμες από σπουδαίες μάχες του παρελθόντος, όταν τις δεκαετίες '60 και '70 αντιμετώπιζε τους «βυσσινί» ως ποδοσφαιριστής αρχικώς του Παναθηναϊκού και εν συνεχεία του Εθνικού. Ο έμπειρος προπονητής εκφράζει την ευχή να κερδίσει η ομάδα του στο αυριανό ματς, συμπληρώνοντας την επιθυμία του να δει την Προοδευτική ή τον Εθνικό να κατακτούν την πρώτη θέση και να ανεβαίνουν κατηγορία!

«Είναι τιμή μου που αύριο θα παίξουμε με την Προοδευτική! Κάποτε, όταν αγωνιζόμουν στον Παναθηναϊκό και στον Εθνικό, παίζαμε με την Προοδευτική και ήταν μονομαχίες μεγάλες! Εύχομαι να κερδίσει η ομάδα μου, αλλά εύχομαι να βγει πρωταθλήτρια η Προοδευτική ή ο Εθνικός! Απορώ πως αυτές οι ομάδες έχουν καταλήξει να αγωνίζονται σε αυτές τις κατηγορίες» σχολίασε ο παλαίμαχος άσος και συμπλήρωσε: «Υπηρετώ την ομάδα των Σπάτων, όμως δεν μπορούμε να λέμε ψέματα. Είναι δύσκολο να βγει πρωταθλήτρια. Για αυτές τις ομάδες της Κατηγορίας, είναι ορόσημο να αγωνίζονται κόντρα σε ομάδες όπως ο Πανιώνιος, η Προοδευτική και ο Εθνικός».

Σχετικά με το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού, ο Τ. Φυλακούρης σχολίασε: «Υπολογίζουμε την ομάδα της Προοδευτικής, η οποία είναι δυνατή και πάρα πολύ καλή ομάδα. Όμως, κι εμείς προερχόμαστε από νίκη στη Σαλαμίνα και θέλουμε, στο δεύτερο παιχνίδι μου στον πάγκο, να συνεχίσουμε έτσι». Όσο για την παρουσία του στον Αήττητο, εμφανίστηκε απολύτως ικανοποιημένος από τις συνθήκες που επικρατούν: «Πήγα σε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, από το οποίο έχω μείνει εντυπωσιασμένος. Έχει καλούς και πειθαρχημένους ποδοσφαιριστές, ορισμένοι από τους οποίους θα μπορούσαν στο μέλλον να παίξουν ακόμα και σούπερ λίγκα! Τα πάντα είναι τακτοποιημένα, από τον γενικό διευθυντή μέχρι τον πρόεδρο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35