social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκοψαν τη... βασιλόπιτα στη μέση ΑΟ Πυλίου και Αστέρας Βάρης (1-1)

Έκοψαν τη... βασιλόπιτα στη μέση ΑΟ Πυλίου και Αστέρας Βάρης (1-1)

Το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής δεν ανέδειξε νικητή.

Στο δημοτικό γήπεδο Πυλίου, στην Κω, ο ΑΟ Πυλίου υποδέχθηκε τον Αστέρα Βάρης σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του 6ου ομίλου, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1 και να αυξάνουν κατά έναν βαθμό τη συγκομιδή τους. Μόλις στο 19ο λεπτό ο Φονσέκα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πλατέλλα (1-0), ενώ λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45') ο 17χρονος Χριστίνης είχε δοκάρι με δυνατό σουτ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια. Τελικά, η ισοφάριση για τον Αστέρα ήρθε στο 58ο λεπτό, με τον Καλλιμάνη να αξιοποιεί σέντρα του Καναβέτα και με ψύχραιμο τρόπο να περνάει την μπάλα πάνω από τον Μιαούδη για το 1-1.

Διαιτητές: Τσατσούλης, Καραγιώργος-Δέτση (Αθηνών)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Μιαούδης, Μεντής, Γεωργιάδης Γ.Ι., Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Πλατέλλας (90' Βαλκάνος), Γεωργιάδης Γ.Σ., Μαργαρίτης, Χατζηφούντας, Φονσέκα (70' Βακράκος), Δρόσος (76' Δεληζάνος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Μιχάλης Κάτσικας): Μαρινάκης, Χάιδος, Νάκας, Σπίντζος, Μαραγκουδάκης, Μάγγος, Καραλής (90' Παναγόπουλος), Κατσικογιάννης, Καλλιμάνης (93' Μπελαβράκης), Χριστίνης (46' Μανωλιάς), Παστρικός (55' Καναβέτας).

(Πηγή: giafkasports.gr)


Σχετικά άρθρα

Αποθεώνει Χαϊδάρι για την φιλοξενία ο ΑΟΑΝ

Η αποστολή του ΠΑΟ Ρουφ για τον αγώνα με την Κορωνίδα Κοιλάδας

Άγιος Ιερόθεος: «Έφυγε» από τη ζωή η κοπέλα του Μάριου Αργυρίου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35