social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αγγαρεία για τον  ΑΟ Υπάτου, 2-1 την ΑΕΚ Τρίπολης

Αγγαρεία για τον ΑΟ Υπάτου, 2-1 την ΑΕΚ Τρίπολης

Ο ΑΟ Υπάτου απλά διεκπεραίωσε την υποχρέωση του απέναντι στην ΑΕΚ Τρίπολης επικρατώντας με 2-1. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν σαν να έκαναν αγγαρεία, δεν είχαν καλή εικόνα απέναντι στην ουραγό του ομίλου και παρότι προηγήθηκαν 2-0, λίγο έλειψε να παραχωρήσουν βαθμό. 

Η ομάδα της Βοιωτίας ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο 5΄ο Σπηλιώτης με δυνατό σουτ μέσα από τη περιοχή άνοιξε το σκορ 1-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή ευκαιρία 4 λεπτά αργότερα αλλά το σουτ του Κολιόπουλου μπλόκαρε ο Κουμής.

Στο 13΄ο Σαχσανίδης μπήκε στη περιοχή έπιασε δυνατό σουτ η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.  Στο 29΄κάθετη του Σπέτσι, ο Καράι με ωραία ενέργεια και πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Τελευταία φάση του ημιχρόνου στις καθυστερήσεις με το γύρισμα του Σπηλιώτη στο ύψος της περιοχής και ο Σπέτσι έπισε το σουτ με τον Κολοστούμπη να αποκρούει.

Οι γηπεδούχοι προφανώς επαναπαυμένοι αιφνιδιάστηκαν στα πρώτα λεπτά της επανάληψης. Στο 49΄ο Αρδάμης με προσωπική ενέργεια και σουτ μείωσε σε 2-1 και ένα λεπτά αργότερα σέντρα του Αρδάμη μακρινή κεφαλιά του Κολιόπουλου η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κουμή. παραλίγο οι φιλοξενούμενοι να φέρουν το ματς στα ίσια μέσα σε ένα λεπτό.

Στο 60΄η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πορτουρίδη από καλή θέση δεν βρήκε στόχο.  με τη συμπλήρωση 70 λεπτών αγώνα ο Ποτουρίδης έβγαλε τον Σπέτσι τετ-α-τετ αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από τον Κολοστούμπη και στη συνέχεια της φάσης ο Σπηλιώτης έκανε επιθετικό φάουλ.

Στο 75΄μετά από ωραίο συνδυασμό  ο Νικολόπουλος πλάσαρε από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.  

ΑΟ Υπάτου (Π. Κωνσταντακόπουλος): Κουμής, Δέδες, Ντερτιλής, Οικονομόπουλος, Σπηλιώτης, Γκούμας, Σπέτσι, Καράι (58΄ Νικολακόπουλος), Παπαχαραλάμπους, Ποτουρίδης (92΄ Κακκαβάς), Σαχσανίδης (76΄Βασιλέρης)

ΑΕΚ Τρίπολης (Γ. Κυριακόπουλος): Π. Κολοστούμπης, Πετρόπουλος, Κατής, Τσαλγιτζόπουλος, Μπακάμης, Μπαλάσης, Κοντογιαννόπουλος, Αρδάμης, Μπούσγας (76΄Σελεμίδης), Κολιόπουλος (92΄ Λαφογιάννης), Β. Κολοστούμπης (85΄ Μπίσιας).

πηγή: starsports.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35