social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κηφισιά: Την Τρίτη η επιστροφή σε δυο... γκρουπ

Κηφισιά: Την Τρίτη η επιστροφή σε δυο... γκρουπ

Η Κηφισιά θα επιστρέψει μετά από το μικρό διάστημα διακοπής στο γήπεδο μετά την διακοπή των προπονήσεων όπως είχε ανακοινώσει η Κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα την Τρίτη από το μεσημέρι η ομάδα των βορείων προαστίων θα πατήσει και πάλι χορτάρι για να ξεκινήσει την προετοιμασία της (και πάλι) προκειμένου στις 4/4 που έχει προγραμματιστεί η έναρξη του πρωταθλήματος να είναι έτοιμη. 

Στις 15.00 οι "κυανόλευκοι" θα βρίσκονται στο Ζηρίνειο όπου θα δουλέψουν σε δυο γκρουπ.

Το πρώτο θα δώσει βάσει με ασκήσεις που θα γίνουν στο γυμναστήριο ενώ το άλλο γκρουπ θα γυμναστεί στο γήπεδο, με το τεχνικό επιτελείο να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές αφού τόσο ο Μανώλης Καλλέργης όσο και ο Ράφα Ζέλο ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών και βρίσκονται στη διάθεση του Νίκου Κούστα και των συνεργατών του. 

Κατά τα άλλα, η ικανοποίηση είναι διάχυτη στις τάξεις του συλλόγου μετά τις τελευταίες αποφάσεις της Κυβέρνησης για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Άλλωστε, η Κηφισιά είχε εκφράσει τη θέση της εξ αρχής, τηρώντας κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Μάλιστα, ακόμη και τώρα παρά την αυστηροποίηση του, οι "κυανόλευκοι" δείχνουν διατεθειμένοι να τηρήσουν κατά γράμμα της εντολές της ΓΓΑ προκειμένου να μην υπάρξει σε καμία περίπτωση πρόβλημα με την υγεία κανενός μέλους από το ποδοσφαιρικού τμήματος. 

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη εάν η Κηφισιά προχωρήσει σε νέα μεταγραφή, αφήνοντας το ανοιχτό το ενδεχόμενο για ακόμη μια κίνηση. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35