social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γκάζωσε για Superleague 2 η Κηφισιά που νίκησε και τη Ζάκυνθο κάνοντας το 2Χ2

Γκάζωσε για Superleague 2 η Κηφισιά που νίκησε και τη Ζάκυνθο κάνοντας το 2Χ2

Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση στο "ΦΩΤΗΣ ΒΑΡΔΑΞΗΣ" της Ερυθραίας η Κηφισιά επικράτησε με 2-0 της Ζακύνθου και έκανε το 2Χ2 για τα τα μπαράζ του νοτίου Ομίλου παραμένοντας μόνη στην κορυφή.

Το συγκρότημα του Νίκου Κούστα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ποιότητα και τη δουλειά που έχει κάνει όλη τη σεζόν και αφού έδειξε υπομονή πήρε το τρίποντο με γκολ των Τεττέι στο 59' και Ζέλο στο 65'.

Στο α' μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο μέχρι τα πρώτα 20' όπου η Κηφισιά ανέβασε στροφές και έδειξε ποιος θα είναι το αφεντικό του αγώνα.

Μάλιστα έφτασε κοντά στο γκολ στο 29' όμως η προσπάθεια του Κρητικού κατέληξε στο δοκάρι.

Η Κηφισιά έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Πρίτσα που πήρε όλο το επιθετικό παιχνίδι πάνω του, κατάφερε να γίνει απειλητική όμως οι προσπάθειες της δεν βρήκαν στόχο.

Στην επανάληψη μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν η Κηφισιά.Συντρυπτική κατοχή, δυο γκολ και αρκετές καλές στιγμές για την ομάδα του Νίκου Κούστα

Στο 59' ο Τεττέι έκανε το 1-0 με ωραίο σουτ, με τους φιλοξενούμενους στο 64' να μένουν με δέκα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Κούνια.

Στο επόμενο λεπτό με φοβερό φάουλ ο Ζέλο έκανε το 2-0 και κάπου εκεί η... σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Στα τελευταία λεπτά η Κηφισιά έκανε διαχείριση, οι παίκτες του Νίκου Κούστα πήραν άριστα σε αυτό το κομμάτι και η Κηφισιά έκανε το 2Χ2. 

Στο 83΄ακυρώθηκε γκολ για την Κηφισιά ως οφσάιντ του Παυλάκη. 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

10' Κόρνερ Πρίτσα κεφαλιά Παυλάκη άουτ.

15' Φάουλ Πρίτσα κεφαλιά Κρητικού μόλις άουτ

29' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ. Ο Κρητικός με πλασέ μετά από πάσα του Πρίτσα σημαδεύει το δοκάρι.

37' Ατομική ενέργεια και σουτ του Πρίτσα άουτ

40' Κεφαλιά Κρητικού μετά το κόρνερ του Πρίτσα άουτ.

43' Ατομική ενέργεια και σουτ του Τεττέι άουτ.

50' Τρομερή σέντρα Παπαγγελή κεφαλιά Τεττέι ο τερματοφύλακας έδιωξε με υπερένταση ο τερματοφύλακας της Ζακύνθου. 

59' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ. Ο Κρητικός έκανε την πάσα και ο Τεττέι αφού γύρισε ωραία το σώμα του με σουτ έκανε το 1-0.

64' ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ. Ο Μιγκέλ Κούνια κρατάει τον Κρητικό που έβγαινε μόνος του απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ο διαιτητής τον αποβάλλει. 

65' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ. Ο Ζέλο με ένα εκπληκτικό φάουλ άφησε στήλη άλατος τον τερματοφύλακα της Ζακύνθου κάνοντας το 2-0. 

79' Ο Κοντογιάννης χάνει μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 3-0, αφού βρέθηκε απέναντι από τον Πατσογιώργο, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων αρχικά απέκρουσε και στη συνέχεια το σουτ του Κοντογιάννη πέρασε άουτ.

80' ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ. Ο Παυλάκης βρίσκει δίχτυα όμως ο β' βοηθός ακυρώνει το γκολ ως οφσάιντ. 

ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ (Νίκος Κούστας): Μιχελής, Γκότοβος (84' Σπίνος), Μκρτσιαν, Παπαγγελής, Παυλάκης, Ζέλο (75' Κοντογιάννης), Ποζατζίδης, Παπασάββας (84' Μεγαρίτης), Τεττέι, Κρητικός (84' Καλλέργης), Πρίτσας (51' λ.τρ. Καμινιώτης).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Πατσογιώργος, Κολευρής, Τζατζανάς, Καλιβοκάς (75' Τάσσιος), Κούνια, Σούρμπης, Κονδύλης, Κονογκάγια, Κακολύρης (65' Στίλλα), Κάρδαρης (75' Παναγιωτόπουλος), Καψάσκης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35