social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ταράσης και Μαυρουδής στην Ακαδημία της ΑΕ Κηφισιάς

Ταράσης και Μαυρουδής στην Ακαδημία της ΑΕ Κηφισιάς

Ακολουθώντας την πορεία που διαγράφει η πρώτη ομάδα, η ΑΕ Κηφισιάς μπαίνει σε μια νέα εποχή σε ό,τι αφορά την λειτουργία της Ακαδημίας, με πολλά νέα αλλά και αρκετά γνώριμα πρόσωπα. Υπό την επίβλεψη του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, Στέφανου Κοτσόλη, δημιουργήθηκε νέο οργανόγραμμα λειτουργίας των τμημάτων υποδομής.

Στη θέση του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας τοποθείται ο Κώστας Ταράσης, με πολυετή παρουσία στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και μεγάλη εμπειρία στον τομέα της παραγωγικής διαδικασίας ποδοσφαιριστών και ανάδειξης ταλέντων.

Αντίστοιχα, νέος τεχνικός σύμβουλος της Ακαδημίας και προπονητής της Κ19 της ΑΕ Κηφισιάς αναλαμβάνει ο Θωμάς Μαυρουδής, ο οποίος έχει επίσης διακριθεί κατά το πέρασμα του από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού. Πέρσι διετέλεσε πρώτος προπονητής στην ιστορική ομάδα του Παναρκαδικού.

Η ΑΕ Κηφισιάς ενημερώνει πως τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν επίσης οι προπονητές των υπόλοιπων ηλικιακών ομάδων του συλλόγου, με στόχο τον εκσυγχρονισμό της Ακαδημίας, αρχής γενομένης από την Κ19.

Η ΑΕ Κηφισιάς φιλοδοξεί να δημιουργήσει έναν πρότυπο τρόπο λειτουργίας των τμημάτων υποδομής, εκσυγχρονίζοντας παράλληλα τις εγκαταστάσεις της, ενέργειες που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη και ανάδειξη των νεαρών ποδοσφαιριστών συνολικά στα Βόρεια Προάστια.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35