social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αύξησε τη διαφορά η Κηφισιά που κέρδισε και τον Πανγυθεατικό

Αύξησε τη διαφορά η Κηφισιά που κέρδισε και τον Πανγυθεατικό

Ούτε ο Πανγυθεατικός κατάφερε να προβάλει αντίσταση στην Κηφισιά, καθώς η ομάδα των βορείων προαστίων επικράτησε με 1-0 και έκανε το 4Χ4 διατηρώντας ασφαλή απόσταση από τους υπόλοιπους διώκτες.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα με κεφαλιά του Ρεντζή στο 27' ΄πήρε αυτό που ήθελα, κατακτώντας μια... επαγγελματική νικη με τη διαφορά των πέντε βαθμών από την 2η θέση να αποτελεί ένα... ικανοποιητικό μαξιλαράκι ασφαλείας.

Όσον αφορά τον αγώνα, οι κυανόλευκοι δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης στο γήπεδο της Νέας Ερυθραιας έχοντας αρκετά καλή εικόνα, ωστόσο έδειξαν επηρεασμένοι από την απόφαση της κυβέρνησης για αναστολή των πρωταθλημάτων.

Το θετικό είναι ότι η Κηφισιά ολοκληρώνει την 4η αγωνιστική έχοντας το απόλυτο των νικών.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Νίκος Κούστας) Αντωνόπουλος, Μκρτσιαν, Γκότοβος, Έσλερ, Παπαγγελής (90+6' Κοντογιάννης), Παπασάββας, Ρεντζής (88' Σιμάκου), Παυλάκης, Κρητικός, Ραχίμ (63' Τεττέι), Τζέλι (63' Ζελο).

ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ (Γιώργος Ξανθάκος): Μίρτα, Μπάλας, Γιαταγανάκης, Μπουρελάκος, Γιαννόπουλος (57' Ρασσιάς), Μιχελάκος (88' Βασιλούνης), Αναστασάκος, Ζαραφέτας (78' Ευστρατιάδης), Σαμπατάκος, Πανταζής, Μπουτσικάρης (57' Καρμοίρης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35