social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπριλάκης: Βιώνουμε κάτι πρωτόγνωρο

Μπριλάκης: Βιώνουμε κάτι πρωτόγνωρο

Η εμπειρία του και η προσωπικότητα του αναμένεται να αποτελέσει ορόσημο για την πορεία του Άρη Σκάλας στο πρωτάθλημα του 7ου ομίλου.

Μαζί με τον Παναγιώτη Σταμογιάννη, τον Έρι Γουόρντεν και τον Γιάννη Χρήστου, ο Χάρης Μπριλάκης αποτελεί ένα από τα βαριά χαρτιά των πρασίωνν αφού μέχτι στιγμής είναι ένας πραγματικός ογκόλιθος στην γραμμή της οπισθοφυλακής.

Άριστος καθοδηγητής και αλάνθαστος στα αμυντικά του καθήκοντα, ο Μπριλάκης ανεβάζει επίπεδο τον Άρη Σκάλας και φιλοδοξεί να πετύχει το στόχο της παραμονής όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ώστε να αποφορτιστούν οι υπόλοιποι νεαροί παίκτες της ομάδας και να απολαύσουν στη συνέχεια κάθε παιχνίδι.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον "Πύργο" της αμυντικής γραμμής των πρασίνων όπου αναφέρθηκε σε πολλά ενδιαφέρονται ζητήματα.

Αναλυτικά 

-Πως κρίνεις την πορεία της ομάδας σου;

Η πορεία της ομάδας μέχρι και την ημέρα που σταμάτησε το πρωτάθλημα αν αναλογιστεί κανείς και το πρόγραμμα που είχαμε είναι αρκετά ικανοποιητική.

-Που μπορεί να φτάσει φέτος;

"Σαν καινούργια ομάδα που είμαστε και στην κατηγορία και σαν ροστερ, έχουμε θέσειει ως στόχο την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία"

-Η πανδημία πόσο μπορεί να επηρεάσει ένα πρωτάθλημα και ειδικότερα μια ομάδα;

"Σίγουρα αυτό που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρο για όλο τον κόσμο και σίγουρα επηρεάζει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα για το πότε θα ξεκινήσει ποτέ θα τελειώσει. Είναι άγνωστες κάτω από ποιες συνθήκες θα διεξαχθούν όλα τα πρωταθλήματα. Αυτό που βιώνουν όλες οι ομάδες με την απαγόρευση των ομαδικών προπονήσεων και έπειτα από τόσο καιρό απραξίας μόνο αρνητικά μπορεί να επηρεάσει ένα σύλλογο και σωματικά και ψυχολογικά,αν σκεφτεί κανείς ότι όλες οι ομάδες έχουν κάνει προετοιμασία, έχουν παίξει φιλικά παιχνίδια, έχουν ξεκινήσει έναν μήνα το πρωτάθλημα. Όσο για τις κατηγορίες της Σουπερ Λιγκ 2 και Football League που δεν έχουν ξεκινήσει καν, τι να πούμε, τα πράγαμτα είναι δύσκολα.Ολα λοιπόν επηρεάζουν αρνητικά έναν συλλογο και μόνο προβλήματα δημιουργούν".

-Ένα σχόλιο για την προσπάθεια της διοίκησης;

"Η προσπάθεια της διοίκησης είναι τεράστια διότι πρόκειται για μια κατηγορία άγνωστη και διαφορετική. Είναι πιο απαιτητική και στο οικονομικό κομμάτι και στο οργανωτικό. Δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη να γίνουμε τέλειοι, παρολ'αυτα προσπαθούν όσο μπορουν για το καλύτερο".

-Έχεις την εμπειρία τα τελευταία χρόνια. Τι έχεις κερδίσει από την παρουσία του στα επαγγελματικά σαλόνια;

"Δυστυχώς το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Έχω περάσει πάρα πολύ ωραίες στιγμές και κρατάω μόνο αυτές. Εχω κάνει αρκετούς φίλους μέσα στην καριέρα μου και έχω γνωρίσει ανθρώπους που μόνο μέσα από το ποδόσφαιρο μπορείς να τους γνωρισεις".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35