social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μυλώνης: Η μη συνέχιση των πρωταθλημάτων θα έχει καταστροφικές συνέπειες

Μυλώνης: Η μη συνέχιση των πρωταθλημάτων θα έχει καταστροφικές συνέπειες

Όσοι παρακολουθούν την ομάδα της Κηφισιάς τα τελευταία χρόνια, σπανίως θα θυμούνται ότι υπήρχε σεζόν όπου ο σύλλογος των βορείων προαστίων δεν έθετε πρωταγωνιστικούς στόχους.

Φέτος οι κυανόλευκοι δείχνουν αποφασισμένοι να πετύχουν το στόχο της ανόδου, και αυτό το πιστοποιούν φυσικά οι κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι σε όλα τα επίπεδα.

Ένα από τα μέλη που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο τα τελευταία χρόνια στο σωματείο είναι ο Λευτέρης Μυλώνης. Για πολλά χρόνια γυμναστής και υπεύθυνος ακαδημιών του συλλόγου, πρόκειται για πρόσωπο που έχει βάλει το δικό του λιθαράκι ώστε η Κηφισιά να ανέβει επίπεδο.

Φέτος από το πόστο του γενικού διευθυντή συμβάλλει καθημερινά ώστε η ομάδα να λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Μυλώνη που έδωσε το δικό του σχόλιο για τα όσα επικρατούν στον ελληνικό αθλητισμό αλλά και τα... σενάρια που θέλουν τη σεζόν να τερματίζεται λόγω covid19.

Αναλυτικά

Οι στιγμές που βιώνουμε όλοι αναμφισβήτητα είναι και κρίσιμες και δύσκολες. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο φαινόμενο το οποίο έχει εξελιχθεί σε βραχνά για την καθημερινότητα και μόνον ο χρόνος απ ότι φαίνεται θα είναι ο συνεργάτης μας. Χρειάζεται προσοχή από όλους μας, υπευθυνότητα και κυρίως συγκράτηση γιατί όλη αυτή η κατάσταση εξελίσσεται σε μια μακρά και επίπονη διαδικασία που με την σειρά της φέρνει την κόπωση.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να τονίσω ότι πυκνώνουν οι φήμες που λένε ότι είναι αρκετά πιθανή η μη συνέχιση των πρωταθλημάτων. Θέλω να τοποθετηθώ -άσχετα με την βαθμολογική θέση μας κατά την διακοπή- ότι κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για όλα τα σωματεία πόσο μάλλον τα ερασιτεχνικά.
Αντανακλά στις προσπάθειες τους, στις θυσίες τους, στο κέφι και το μεράκι τους και περικλείει όλους όσους ασχολούνται, από τους διοικούντες μέχρι τους γονείς των παιδιών των τμημάτων υποδομής. Είναι γνωστό οτι ο αθλητισμός συμπληρώνει την εκπαίδευση και έχει εφαρμογή σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Η πιθανή λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων από την πρώτη ως την μικρότερη ηλικιακή ομάδα θα ήταν κάτι τραγικό. Συμπληρωματικά θα αποτελέσει την αιτία για αποχώρηση και απομάκρυνση αρκετών ανθρώπων αφού θα αντιληφθούν ότι οποιαδήποτε προσπάθεια τους -διοικητική και αθλητική- θα πέσει στο κενό.
Εμείς συνεχίζουμε «κανονικά» τις προπονητικές μας διαδικασίες μέσω τόσο του Διαδικτύου όσο και με στοχευμένα ατομικά προπονητικά πρόγραμμα. Το τεχνικό τιμ με επικεφαλής τον Στέφανο Κοτσόλη και φυσικά τον προπονητή Νίκο Κούστα, είναι στραμμένο πάνω στα παιδιά τα οποία είναι προσηλωμένα και ανταποκρίνονται πλήρως ακόμη και σε αυτή την πρόκληση. Το κίνητρο μας είναι μεγάλο, ο μόνος στόχος μας είναι η άνοδος και έτσι σχεδιάζεται και η τωρινή δύσκολη περίοδος ώστε να εμφανιστούμε κατά την επανέναρξη όπως κλείσαμε τους πρώτους 4 αγώνες του πρωταθλήματος και προς αυτοί την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Όλοι όσοι απαρτίζουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα ανυπομονούμε να επανέλθουμε όσο το δυνατόν πιο άμεσα''.

Ερωτηθείς εάν πιστεύει ότι η ομάδα έχει την υποδομή για να στηρίξει μια ενδεχόμενη άνοδο σε ανώτερη κατηγορία, ο κ. Μυλώνης δήλωσε:
"Η ομάδα διαθέτει όλα αυτά τα κριτήρια, τις υποδομές και κυρίως τους ανθρώπους ώστε να μετασχηματιστεί άμεσα σε επαγγελματική και τυπικά γιατί ουσιαστικά είναι ήδη. Η φετινή πορεία είναι το επιστέγασμα μιας προσεγμένης εργασίας χρόνων, υψηλής οργάνωσης, κοινών και μεγάλων στόχων και κυρίως τεχνογνωσίας και εμπειριών.
Ελπίζω η επιστροφή μας να είναι άμεση και καθολική"!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35