social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ν.Σπανός:Να ξεκινήσει η Γ Εθνική και να πάει που;

Ν.Σπανός:Να ξεκινήσει η Γ Εθνική και να πάει που;

Την άποψη ότι δεν έχει μέλλον την φετινή σεζόν η Γ Εθνική εξέφρασε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του Αετού Λουτρών Νίκος Σπανός καθότι οι συνθήκες πλέον δεν ευνοούν για την συνέχιση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

"Απλά λόγια,για να καταλαβαινόμαστε!!Εδώ και εβδομάδες, παρακολουθώ τις εξελίξεις, να ξεκινήσει η Γ Εθνική, να μπει στο γήπεδο η Γ Εθνική, φως στο τούνελ για τη Γ Εθνική. Και όλοι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο.

Τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές τους καταλαβαίνω και πρέπει να υπάρξει μια μέριμνα ειδικά για αυτούς γιατί οι περισσότεροι,ούτε την αποζημίωση ειδικού σκοπού δεν μπορούν να πάρουν.

Πάμε λοιπόν στο να ξεκινήσει η Γ Εθνική,άντε ρε παιδιά να ξεκινήσει και να πάει πού;;; Κόσμος δεν θα υπάρχει,τηλεοπτικά δεν δικαιούμαστε,τα καταστήματα κλειστά, άρα οι χορηγοί και διαφημίσεις τελειωμένα,στην Ε.Π.Ο οι εκλογές δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν και αν θα γίνουν,άρα οι αποφάσεις της εκτελεστικής επιτροπής και οι δεσμεύσεις για οικονομική ενίσχυση είναι στο περίμενε,το αθλητικό μητρώο για να πάρεις τα 2500€ μόνο χαρτί απ την Αρχαιολογία δεν μας έχουν γυρέψει και κατά τ' άλλα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Τις διοικήσεις τις ρωτήσατε,για μ.......ς ψάχνετε ακόμη μια φορά.

Να μας βάλετε στο γήπεδο χωρίς εγγυήσεις,να μαλώνουμε με τους αστυνομικούς,άσε αυτόν να μπει είναι παράγοντας,όχι αυτός δε θα μπει ξεπέρασες τα 40 άτομα,μέσο όρο η διαιτησία στα νησιά να είναι στα 1500€,τα ταξίδια προς Πειραιά να κοστίζουν 3500€ .Να σου κάτσει και καμιά εμβόλιμη Τετάρτη και λόγω ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών να μείνεις για μια βδομάδα στον Πειραιά.  Κατά τα άλλα να ξεκινήσουμε,με τι όρους;;;Πώς!

Να βοηθήσουν λένε οι Περιφέρειες και Δήμοι στο να γίνονται τα τεστ δωρεάν και να καλύψουν τα σωματεία. Ζητιάνοι, πάλι οι διοικήσεις για τα αυτονόητα!! Μέχρι στιγμής δεν άκουσα κανέναν Περιφερειάρχη και Δήμαρχο να ασχοληθεί με το θέμα. Και ευτυχώς, εμείς εδώ στη Λέσβο, βρήκαμε έναν Περιφερειάρχη που μας κατάλαβε και κάλυψε δυο μετακινήσει εντός Περιφέρειας,(την μια κάναμε)και τον πλήρη ρουχισμό. Και ένα Δήμαρχο οποίος μας βρήκε λύση για οικονομική ενίσχυση αλλά μας σταμάτησε ο κορονοϊός! Με τα υπόλοιπα,τι θα γίνει;;;

Ποιός θα στηρίξει εμπράκτως,όλο αυτό το δύσκολο εγχείρημα;; Ακούστε να δείτε γιατί τα "αμερικανάκια" κάποια στιγμή τελειώνουν.  Ας αναλάβει η Ε.Π.Ο και το Υπουργείο τα έξοδα και εδώ είμαστε!! Ας καταθέσουν στο λογαριασμό κάθε σωματείου ένα σοβαρό ποσό για την εκκίνηση και συζητάμε για τα περαιτέρω.

Ας καλύψουν, τα έξοδα μετακίνησης και όλα τα λειτουργικά έξοδα,γιατί τα κόστη είναι ανυπέρβλητα για τους ρομαντικούς παράγοντες και δεν είναι εποχές για ηρωισμούς!!!!! Καλό ξημέρωμα να έχουμε και από αύριο στη Λέσβο απ τις 18:00 μέχρι τις 05:00 απαγόρευση κυκλοφορίας!!!!!"

Πηγή: sportlesvos.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35