social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακοίνωσε Στεργίου ο Αίας Σαλαμίνας

Ανακοίνωσε Στεργίου ο Αίας Σαλαμίνας

Στην απόκτηση του Κώστα Στεργίου προχώρησε ο Αίας Σαλαμίνας, ενισχύοντας το δυναμικό του μετά τη μεταγραφή του Στρατή Σαλταμάρα.

Το νέο απόκτημα της ιστορικής ομάδας είναι 19 χρονών και έχει περάσει μεταξύ άλλων από ΑΕ Καναλίων, Κέρκυρα, Κρόνο Αργυράδων και Ατρόμητο Αθηνών.

Το δελτίο τύπου

Το Δ.Σ του Α.Σ.Σ. ΄΄ Ο ΑΙΑΣ ΄΄ ανακοινώνει την μεταγραφή του αξιόλογου 19χρονου ποδοσφαιριστή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ από τον Σύλλογο ΄΄ΠΑΟ Σφακιανάκη Κέρκυρας΄΄.
Ο Κωνσταντίνος Στεργίου ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα το έτος 2009 στην Κέρκυρα, και στην Ακαδημία ΄΄ΠΑΣ ΜΑ-ΓΙΑ΄΄ με Προπονητή τον Παλαίμαχο Ποδοσφαιριστή του Αίαντα Σαλαμίνας κο. Μανώλη Ροκίδη !!!
Τη Σεζόν 2013-2014 αγωνίστηκε στη Παιδική ομάδα της ΄΄Α.Ε. Καναλίων΄΄, και την Σεζόν 2014 -2015 στην Κ-15 του ΄΄ΑΟΚΚ΄΄. Την επόμενη Σεζόν εντάχθηκε στον ΄΄Κρόνο Αργυράδων΄΄, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα της Μικτής Κέρκυρας. Τον Ιανουάριο της ίδιας Σεζόν εντάχθηκε στην Κ-15 της Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ. Από το έτος 2016 έως το 2019 ήταν και πάλι μέλος των Τμημάτων Υποδομής του ΑΟΚΚ (Κ-17, Κ-19) και μάλιστα τη Σεζόν 2018-2019 έφτασε έως τον Τελικό του Πρωταθλήματος Νέων της Football League. Στην συνέχεια αγωνίστηκε το πρώτο εξάμηνο με τη φανέλα του Θιναλιακού στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία, ενώ το δεύτερο εξάμηνο εντάχθηκε στην Βολίδα (Α1΄ ΕΠΣ Κέρκυρας).
Κωνσταντίνε σε καλωσορίζουμε στην ΄΄Οικογένεια΄΄ του Βασιλιά Αίαντα Σαλαμίνας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35