social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τίμησε τον Μανούσο ο Αετός!

Τίμησε τον Μανούσο ο Αετός!

Τιμητική πλακέτα στον Γιάννη Μανούσο απένειμε ο Αετός Λουτρών πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα.

Η διοίκηση του σωματείου αναγνωρίζοντας την διαχρονική προσφορά του τεχνικού διευθυντή του Αιολικού στο Λεσβιακό ποδόσφαιρο προχώρησε σε αυτήν την αξιέπαινη ενέργεια, με τον Αιολικό από την πλευρά του να ευχαριστεί τον Αετό.

Μάλιστα ο Γιάννης Μανούσος έχει περάσει από την ομάδα των Λουτρών στο παρελθόν ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αετού:

"Μια σημαντική ημέρα για το σωματείο μας,που μετά από 21 χρόνια συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας αντιμετωπίζοντας τον ιστορικό Αιολικό Μυτιλήνης!

Σεβόμενοι την ιστορία μας,τιμήσαμε ένα σημαντικό πρόσωπο ο οποίος έχει βάλει την δική του σφραγίδα στο Λεσβιακό ποδόσφαιρο αλλά και για εναν λόγο παραπάνω για μας,διότι έχει τιμήσει το σωματείο μας φορώντας τη φανέλα του Αετού μας αλλά και προσφέροντας τις υπηρεσίες του σαν προπονητής της ομάδας μας.

Καλή συνέχεια στο έργο του και πολλές επιτυχίες στη ζωή του!!

Γιάννη Μανούσο σε ευχαριστούμε για όλα!

Η ευχαριστίρια ανακοίνωση του Αιολικού:

"Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του Αετού Λουτρών για την τιμή που επεφύλασσε στον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας μας και μια από τις σημαίες του Αιολικού, τον Γιάννη Μανούσο, τον οποίο βράβευσε πριν την έναρξη του αγώνα για τη διαχρονική του προσφορά στο λεσβιακό ποδόσφαιρο."


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35