social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό παραμονής για το Πυλί στην Ελευσίνα

Διπλό παραμονής για το Πυλί στην Ελευσίνα

Με χρυσό σκόρερ τον Μανώλη Χατζηφούντα ο Α.Ο Πυλίου έκανε ένα τεράστιο διπλό στην Ελευσίνα απέναντι στον Πανελευσινιακό, έφτασε τους 13 βαθμούς και έκανε τεράστιο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Εικόνα

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο στο ξεκίνημα με την πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή να έρχεται στο 12' όταν ο Κακοσίμος έκανε το σουτ με τον Λαμπρόπουλο να αποκρούει στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ.

Στο 14' ήρθε το γκολ για τον Α.Ο Πυλίου. Ο Παλιγγίνης πήγε να πασάρει έκανε λάθος με τον Χατζηφούντα να γίνεται κάτοχος και να πλασάρει για το 0-1. Στο 25' ο Μαργαρίτης έκανε την σέντρα από αριστερά και η κεφαλιά του Λάντζιου πέρασε άουτ. Στο 31' ήρθε η επόμενη φάση για τον Α.Ο Πυλίου με τον Γεωργιάδη να εκτελεί το κόρνερ και την κεφαλιά του Χατζηφούντα να περνά άουτ.

Στο 39' ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Α.Ο Πυλίου. Ο Γεωργιάδης έκανε την σέντρα η μπάλα έφτασε στον Λάντζιο που πλάσαρε από κοντά με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και τους αμυντικούς του Πανελευσινιακού στην συνέχεια να απομακρύνουν.

Στο 42' ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν με το μακρινό σουτ του Μακρίδη να περνά οαυτ . Στο 43' ο Δουκάκης εκτέλεσε το φάουλ με τον Λαμπρόπουλο να διώχνει στην αριστερή του γωνία.

Στο 50' ο Πανελευσινιακός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ όταν μετά από σέντρα από δεξιά ο Δουκάκης από θέση βολής πλάσαρε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Λαμπρόπουλου.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και προσπαθούσαν κυρίως από τα πλάγια να απειλήσουν χωρίς όμως στην συνέχεια να φτάσουν στην μεγάλη φάση για γκολ και διαμαρτύρονται ένα πέναλτι. Στο 85' ο Παραστατίδης πάτησε περιοχή έκανε τις προσποιήσεις καθυστέρησε, πασαρε στον Γεωργιάδη το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Παλιγγίνης.

Από εκεί και πέρα δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο και το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Ο κορυφαίος

Ο Μανωλης Χατζηφούντας ήταν ο χρυσός σκόρερ του ματς , πάλεψε , έτρεξε πολύ και ήταν ο κορυφαίος για το Πυλί. Εξαιρετική εμφάνιση από τους περισσότερους.

Διαιτησία

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Παναγιωταρά, όπως και από τους Ίσσα και Λαμπρόπουλου.

Οι συνθέσεις

Πανελευσινιακός ( Καλύβας Θεόφιλος): Παλιγγίνης, Κακάμης (56' Σεκουμπά), Σταγάκης (80' Λογοθέτης), Παναγιωτόπουλος, Λάμπρου, Μπούσης, Αρβανιτάκης, Καβαλιέρι (32' λ.τ. Δουκάκης), Μπουρντένης, Μακρίδης, Κακοσίμος.

Α.Ο Πυλίου ( Δημήτρης Χρυσόπουλος): Λαμπρόπουλος, Ατσαλάκης, Σαραγιώτης, Χατζηβασίλης, Χειμωνέττος (91' Κάρλος), Πης, Γεωργιάδης, Μαργαρίτης (55' Χατζησουλεϊμαν), Αρφαράς (55' Δρόσος), Χατζηφούντας (91' Συντιχάκης), Λάντζιος (65' Παραστατίδης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35