social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαίο «διπλό» το Κερατσίνι, «αυτοκτονία» για Αίαντα!

Σπουδαίο «διπλό» το Κερατσίνι, «αυτοκτονία» για Αίαντα!

Σπουδαίο «διπλό» με 1-0 σημείωσε το Κερατσίνι επί του Αίαντα στη Σαλαμίνα!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Μέσα σε δύο αγωνιστικές, η ομάδα του Σταύρου Μπαϊράμη σύλλεξε τέσσερις πολύτιμους πόντους (έναν στη Βάρη), φθάνοντας τους 11β. στην προσπάθεια παραμονής στη Γ’ Εθνική, ενώ «γκρέμισε» το σύνολο του Βαγγέλη Λαϊβερά (17β.) από την κορυφή του 8ου ομίλου! 

Ο δυνατός άνεμος δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και έπρεπε να φθάσουμε στο διάστημα 39’-45’ για να δούμε μια… βροχή από φάσεις. Κεφαλιά του Λύγκου πέρασε λίγο άουτ στο 39’ και στο 40’ ο Τσαγκάρης επέμεινε, αλλά σούταρε από πλάγια στο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ με τους Πάβλιτς και Σπέτσι ύστερα από φάουλ του Πινέιρο, όμως ο Καρνέσης αρχικά και εν συνεχεία ο Ροκάκης πάνω στη γραμμή διατήρησαν το «μηδέν». 
Η τύχη χαμογέλασε, ξανά, στους «ροσσονέρι» στο 45’, όταν ένα γέμισμα του Κατσίκια ξεγέλασε τον Μπιμάι και ο έμπειρος Λύγκος κυνήγησε τη φάση πλασάροντας εύστοχα για το 1-0. Αυτό ήταν και το «χρυσό τέρμα» σε μια αναμέτρηση που θύμιζε… σκακιέρα. Η τακτική κυριάρχησε, οι «κυανόλευκοι» απέτυχαν για ακόμα μια φορά να αξιοποιήσουν την έδρα τους και μάλιστα, «πετώντας» ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο! Φανερές ήταν και οι απουσίες που είχαν, με το Κερατσίνι να εκμεταλλεύεται όλες τις συγκυρίες για την πολύτιμη νίκη!
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαγεωργόπουλος Ι., Γκουριώτης Κ. – Μαυροκορδόπουλος Ν. (Αργολίδας).
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Βουτσινάς, Μπέκος (81’ Κουπετώρης), Λιάτος, Μπιμάι, Τζαφέρι, Σπέτσι, Τσαγκάρης (71’ Μπρούσος), Στεργίου (46’ Ζώτο), Πάβλιτς, Πινέιρο (63’ Χαλούλος), Ράμφος (63’ Σταφσουλάι). 
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Σταύρος Μπαϊράμης): Καρνέσης, Μουσκάι, Μιχαλάς, Αγγελάκης, Γεωργίου (65’ Μπάτσι), Ροκάκης, Στρίγγας (84’ Λένγκα), Κατσίκιας, Λύγκος (90+4’ Δαραμάρας), Μενδρινός, Σαουλιάς.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35