social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αιολικός: Για ό,τι περίεργο συμβεί υπαίτιοι είναι η ΕΠΟ και οι διαιτητές

Αιολικός: Για ό,τι περίεργο συμβεί υπαίτιοι είναι η ΕΠΟ και οι διαιτητές

Με αφορμή την άρνηση της Ομοσπονδίας να μην προχωρήσει σε αλλαγή διαιτητή στο ματς με τον Αίαντα Σαλαμίνας, ο Αιολικός εξέδωσε την εξής ανακοινωση

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε ως ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης ότι η διοργανώτρια αρχή απέρριψε το αίτημά μας για αλλαγή του ορισμού διαιτητών στον αγώνα μας με αντίπαλο τον Αίαντα Σαλαμίνας, στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του 8ου Ομίλου στη Γ’ Εθνική.

Παρά τα δίκαια επιχειρήματά μας, αφού είναι τουλάχιστον προκλητικό η διαιτητής κ. Ελένη Αντωνίου και ο α’ βοηθός κ. Κυριάκος Βιτσεντζάτος να προέρχονται από την ίδια Ένωση με τον βασικό μας αντίπαλο στη διεκδίκηση της ανόδου, τη Θύελλα Ραφήνας, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας κωφεύει στις εκκλήσεις μας για τη διασφάλιση της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος, το οποίο οδεύει στην πιο κρίσιμη καμπή του.

Αναρωτιόμαστε, ειλικρινά, τι θα συνέβαινε εντός και εκτός των γραφείων της ΕΠΟ εάν είχε οριστεί διαιτητής από την ΕΠΣ Λέσβου σε αγώνα της Θύελλας Ραφήνας;

Δεδομένης της αδικαιολόγητης αυτής απόφασης της ΚΕΔ, είμαστε αναγκασμένοι να επιστήσουμε την προσοχή στην ΕΠΟ και στους διαιτητές της αναμέτρησης πως για ό,τι περίεργο συμβεί στη διάρκεια του αγώνα θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι. Τους υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας θα καλυφθεί και τηλεοπτικά.

Για τον ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35