social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έτοιμη να γράψει ιστορία η Θύελλα Ραφηνας

Έτοιμη να γράψει ιστορία η Θύελλα Ραφηνας

Κανονικά θα διεξαχθεί την Κυριακή (6/5, 17:00) ο εντός έδρας αγώνας της Θύελλας Ραφήνας κόντρα στον Πυθαγόρα, για την 11η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.


Η Θύελλα Ραφήνας, έπειτα από τα προβλήματα που πέρασε με τον κορωνοϊό και συνεχίζει να περνάει, ενημερώνει πως πέντε παίκτες της βρίσκονται σε καραντίνα και θα βγουν από αυτή την Τρίτη (8/6).

Επίσης, ενημερώνει πως πέντε ακόμη αθλητές που έκαναν επαναληπτικά τεστ (τα πρώτα ήταν αρνητικά) θα αγωνιστούν κόντρα στην ομάδα της Σάμου αν βγουν και αυτά αρνητικά, ενώ δέκα ποδοσφαιριστές έχουν πάρει ήδη απαλλαγή από τα τεστ για 90 ημέρες, αφού παρήλθε το δεκαήμερο της καραντίνας.

Παράλληλα, εννέα παίκτες έκαναν τεστ το Σάββατο (5/6) και βγήκαν αρνητικοί, κάτι που σημαίνει πως θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή, Νίκου Μεσολόγγη.

Η αναμέτρηση έχει χαρακτήρα... τελικού για τους «λιγνιτωρύχους», οι οποίοι σε περίπτωση νίκης θα αναδειχθούν εκτός απροόπτου πρωταθλητές και έτσι θα αγωνιστούν στα μπαράζ για την άνοδο στη Football League.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Κωνσταντίνος Χατζηγιάννης (Πειραιά), με βοηθούς τους Γιώργο Βασιλόγλου (Ρεθύμνου) και Ιορδάνη Καρακελέ (Πειραιά).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35