social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αδιάφορο το... 1-0 για Αετό Λουτρών και Αστέρα Βάρης

Αδιάφορο το... 1-0 για Αετό Λουτρών και Αστέρα Βάρης

Την νίκη με 1-0 πήρε ο Αετός απέναντι στον Αστέρα Βάρης για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αποχαιρετώντας την κατηγορία με ψηλά το κεφάλι, κατακτώντας έστω και την τελευταία αγωνιστική την πρώτη εντός έδρας νίκη.

Το πρώτο μέρος κύλησε με την φιλοξενούμενη ομάδα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την ομάδα των Λουτρών να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο, χωρίς να επιτρέπει ωστόσο στον αντίπαλο της να βρει διαδρόμους, με τον Αστέρα να απειλεί κυρίως με μακρινά σουτ και στημένες φάσεις. Η μόνη καλή στιγμή ωστόσο, καταγράφηκε για τους γηπεδούχους στο 41', όταν το σουτ του Χρυσάφη "έξυσε" το κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας, ενώ δύο λεπτά μετά ο Παπάζογλου αποχώρησε τραυματίας με τον Κάμπερ να παίρνει τη θέση του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο ψηλά, όμως μετά το 60ο λεπτό ο Αετός ισορρόπησε και απείλησε εκ νέου με τον Χρυσάφη, ο οποίος βγήκε μόνος του με το τέρμα αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Καλογερόπουλου, ενώ στο 78' πάλι ο ίδιος παίκτης  βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με ωραίο ψιλοκρεμαστό σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 1-0.

Μέχρι το φινάλε δεν υπήρξε κάτι αξιόλογο και για τις δύο ομάδες και έτσι ο Αετός Λουτρών πήρε το τρίποντο απέναντι στην ομάδα της Βάρης.

Οι συνθέσεις:

Αετός Λουτρών(Τσίγκας-Διονυσάτος):Παπάζογλου(43'Κάμπερ),Ευαγγελέλλης, Διμπαμπής, Κριπιντίρης,Πετρουζέλλης, Τριλιανός, Χρυσάφης(80'Μουτζούρης),Σεφουλάϊ, Τσομπανέλλης(86'Καπταγιάννης), Μιχαλάκης(80'Παπαδόπουλος),Βλαστέλλης(86'Χαλκοδαίμων)

Αστέρας Βάρης(Κατσικας):Καλογερόπουλος,Χάϊδος,Νάκας(85'Σανσάρογλου),Νικολακόπουλος,Κοφσανίδης(85'Λάσκος),Μάγγος,Δημητρόπουλος(58'Μπελαβράκης),Δημογιάννης(72'Σάμιος),Καλιαμπάκας, Παπαζογλου, Αγγελής(58'Αντζέλι)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35