social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σεροπιάν για Πανελευσινιακό

Σεροπιάν για Πανελευσινιακό

Ο Μουράτ Σεροπιάν βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Πανελευσινιακού για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την αποχώρηση του Θεόφιλου Καλύβα.

Ο ελληνοαρμένιος προπονητής που βρίσκονταν στον πάγκο του Εθνικού Πειραιά τον τελευταίο 1,5 χρόνο φαίνεται ότι έχει προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα των σταχυοφόρων και εντός των ημερών θα υπάρξουν εξελίξεις.

Πρόκειται για έναν προπονητή που διαθέτει την εμπειρία που απαιτεί η κατηγορία.  Ως προπονητής (κάτοχος UEFA Pro) έχει να επιδείξει πλούσιο βιογραφικό. Ξεκίνησε στη Νέα Ιωνία (2004-05- Δ’ Εθνική) που εκείνη την εποχή αποτελούσε «θυγατρική» της ΑΕΚ και συνεργαζόταν με τον τότε Ισπανό προπονητή Φερέρ. Την περίοδο 2010-11 ανέβασε τον Βύζα Μεγάρων από την Γ’ στην Β’ Εθνική. Την σεζόν 2012-13 ανέβασε τον ΑΟ Χανιά στην νεοσύστατη Football League και την επόμενη χρονιά ( 2013-14) οδήγησε την κρητική ομάδα στα play off για την άνοδο στην Super League. Έχει εργαστεί επίσης σε: Πανελευσινιακό (άνοδος στη Γ’ Εθνική), Φωστήρα (Δ’ Εθνική), Παναχαϊκή (Β’ Εθνική), Γλυφάδα (Γ’ Εθνική), Παναιγιάλειο (Β’ Εθνική), Ερμιονίδα (Β’ Εθνική), ΟΦΗ (Γ’ Εθνική), Χαλκίδα (Γ’ Εθνική & Κύπελλο Ευβοίας).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35