social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακοίνωσε Μπριλάκη ο ΑΟ Πυλιου

Ανακοίνωσε Μπριλάκη ο ΑΟ Πυλιου

Ο ΑΟ Πυλίου Κω, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του σωματείου μας, με τον ποδοσφαιριστή Χαράλαμπο Μπριλάκη, πραγματοποιώντας έτσι την πρώτη φετινή μεταγραφική κίνηση της ομάδας, εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2021/22, που θα βρει τον ΑΟΠ ξανά παρόντα στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής Κατηγορία Ελλάδος.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και με τα ηγετικά χαρακτηριστικά του, έχει οδηγήσει τις ομάδες που αγωνίστηκε μέχρι σήμερα, στον δρόμο των επιτυχιών.

 

Κάνοντας μια αναδρομή στην ποδοσφαιρική σταδιοδρομία και στο πλούσιο βιογραφικό του, αναφέρουμε τις συνεργασίες του με, Λήλα Βασλικού, Αθηναϊκό, Καλαμάτα, Διαγόρα, Τρίκαλα, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκό, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Καλλιθέα, Παναργειακό, Χανιά, Αστέρα Βλαχιώτη και Άρη Σκάλας.

Τα έτη από το 2005 έως και το 2008 αγωνίστηκε με την ομάδα της Καλαμάτας, όπου φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού πραγματοποίησε 102 εμφανίσεις. Τη σεζόν 2009/10 αγωνίστηκε στο Διαγόρα πραγματοποιώντας 27 εμφανίσεις, τη σεζόν 2010/11 είχε 28 εμφανίσεις με τα Τρίκαλα, τη σεζόν 2011/12 φορώντας τη φανέλα της Δόξας Δράμας, είχε 9 εμφανίσεις στη Super League, τη σεζόν 2012/13 είχε 40 συμμετοχές με τον Πανσερραϊκό, από όπου και πήρε μεταγραφή για τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Συνολικά έχει ξεπεράσει τις 250 συμμετοχές στις Εθνικές Κατηγορίες ποδοσφαίρου και τις 20 στο Κύπελλο Ελλάδος.

 

Γνωρίζοντας όσο λίγοι την πίεση για έναν ποδοσφαιριστή να υπερασπίζεται την άμυνα της ομάδας του, έρχεται να προστεθεί ως νέο μέλος στην οικογένειά μας. Ενώ επωφελής και παραγωγική, θα είναι η συμβολή του στην εκπαίδευση των νέων αθλητών και παιδιών της Ακαδημίας μας.

 

Τον καλωσορίζουμε στο νησί μας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και, μαζί με τους νέους συμπαίκτες του, να πετύχει τους συλλογικούς στόχους του ΑΟ Πυλίου Κω.

 

Το ΔΣ του ΑΟ Πυλίου Κω


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35