social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεσολόγγης: Η ετοιμότητα της κάθε ομάδας θα παίξει ρόλο στην πορεία της

Μεσολόγγης: Η ετοιμότητα της κάθε ομάδας θα παίξει ρόλο στην πορεία της

Τον νεοφώτιστο και.... διψασμένο για διάκριση Καραβά αντιμετωπίζει η Θύελλα Ραφήνας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στον 8ο όμιλο.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Μεσολόγγης ,παραχώρησε δηλώσεις για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και γενικότερα για την κλήρωση λέγοντας:

''Νομίζω ότι η πορεία μιας ομάδας έχει σχέση με την ετοιμότητα της και όχι με την κλήρωση. Σίγουρα θα παίξουμε με όλες τις ομάδες και η σειρά έχει να κάνει με το βαθμό που θα παρουσιάσει η κάθε ομάδα στην έναρξη του πρωταθλήματος. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η αποχή λόγω covid που ήμασταν κοντά στους πέντε μήνες. Οι ομάδες που έχουν κάνει καλή προετοιμασία και έχουν δουλέψει σε αυτό το διάστημα, νομίζω ότι θα έχουν καλύτερη τύχη οσον αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος''.

Για τον αν γνωρίζει πράγματα για τον Καραβά, ο κ. Μεσολόγγης είπε

''Δεν ξέρουμε πολλά πράγματα για τον αντίπαλο. Ξέρουμε μόνο ότι θα είναι μια σκληρή Πειραιώτικη ομάδα. Σίγουρα η πρεμιέρα πάντα κρύβει δυσκολίες και εκπλήξεις και θα φροντίσουμε να μην συμβεί σε εμάς''.

Στο καθαρά αγωνιστικό, για την Κυριακή έχει προγραμματιστεί φιλική αναμέτρηση στο Λουτράκι στις 17.30 με την ομώνυμη ομάδα.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35