social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά για Αετό και ΑΟ Πυλιου

Μοιρασιά για Αετό και ΑΟ Πυλιου

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας στα Λουτρά μεταξύ Αετού και ΑΟ Πυλίου για την τρίτη αγωνιστική του 8ου ομίλου, με το τελικό αποτέλεσμα βάσει της εικόνας των δύο ομάδων να κρίνεται δίκαιο.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο ο Αετός ήταν πιο κινητικός, με την ομάδα της Κω να περιμένει τον αντίπαλο της και να προσπαθεί να βγει στην κόντρα με αντεπιθέσεις κυρίως από την αριστερή πτέρυγα. Η πρώτη προειδοποίηση ήρθε στο 24' όταν η κεφαλιά του Τζαθά πέρασε δίπλα απ΄το δοκάρι του Παπάζογλου και στο αμέσως επόμενο λεπτό, με άψογο συνδυασμό ο Βακράκος πλάσαρε ιδανικά μέσα από την περιοχή γράφοντας το 0-1. Στη τελευταία φάση πριν το τέλος του ημιχρόνου υπήρξε ασυνεννοησία αμυντικού και τερματοφύλακα για τον ΑΟ Πυλίου, ο οποίος έπιασε τη μπάλα εκτός περιοχής, με τον Καπταγιάννη να αναλαμβάνει την εκτέλεση του φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με τη βοήθεια και της τύχης, αφού κόντραρε πρώτα στο τείχος.

aetos-aopulioy1.jpg (770×576)

Στην επανάληψη η ομάδα της Κω προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα προχωρώντας σε 3 μαζικές αλλαγές. Στο 48' ο Μιχαλάκης σπατάλησε ανεπανάληπτη ευκαιρία όταν βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν δυό αναγκαστικές αλλαγές με τον Κριπιντίρη και Ευαγγελέλλη να παίρνουν τη θέση των Καπταγιάννη και Πολύζου, ωστόσο μετά το 70' ανέβασαν στροφές κλείνοντας τον αντίπαλο τους στα καρέ ο οποίος έδεσε κι άλλο την άμυνα προσπαθώντας να χτυπήσει ξανά στην κόντρα με τον Κριπινρίτη να σώζει στο 72' την ομάδα του από το 1-2 διώχνοντας  τη μπάλα πάνω στη γραμμή σε κενή εστία.

Μετά το 80' ο Αετός τα έπαιξε όλα για όλα χωρίς να καταφέρει να βρει το πολυπόθητο γκολ της νίκης, ωστόσο διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι στον Παπαδόπουλο λίγο πριν το τέλος με τον διαιτητή που ήταν κοντά στη φάση να δείχνει τη συνέχεια του αγώνα, ενώ στο 94' ο Δρόσος λίγο έλειψε να παγώσει το γήπεδο όταν το σουτ που επιχείρησε πέρασε ξυστά απ΄το δοκάρι. Έτσι, ο Αετός στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι δεν κατάφερε να γευτεί την χαρά της νίκης, παραμένοντας ξανά στο 1-1.

Συνθέσεις

Αετός (Τσίγκας-Διονυσάτος):Παπάζογλου, Πολύζος (77' Ευαγγελέλλης), Μουτζούρης, Καπταγιάννης (60' Κριπιντίρης), Τριλιανός, Δρακούλης,  Σεφουλάι, Γιουκαρής, Τσομπανέλλης (70' Παπαδόουλος), Μιχαλάκης, Βλαστέλλης

ΑΟ Πυλίου Κω (Χρυσόπουλος): Ήλιος (46’ Συνοδινός), Κεφαλιανός Μ. (46’ Κάρλος), Νικήτας, Χατζηβασίλης, Μαργαρίτης, Γεωργιάδης, Τάχος (85’ Παπαγεωργίου), Δρόσος, Πης Β. (74’ Κότζα), Βακράκος, Τζάθας (46’ Χατζησουλεϊμάν).

Sportlesvos


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35