social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαντές: «Οφείλουμε να κλείσουμε θετικά το 2019»

Χαντές: «Οφείλουμε να κλείσουμε θετικά το 2019»

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Θύελλας Καμαρίου για τον αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή με αντίπαλο τους Αγίους Αναργυρους.

Προβλήματα απουσιών υπάρχουν και μάλιστα είναι αρκετά αφού εκτός μάχης έχει τεθεί ο μόνιμος απόντας Γεωργιάδης, όπως και οι τιμωρημένοι Ερρίκος, Παπαζαχαρίας, Τουγουντζογλου, ενώ δύσκολα θα προλάβει το ματς ο ανέτοιμος Γελαδάρης. 

Ο Βαγγέλης Χαντές αναφερόμενος στο ματς τόνισε

"Είναι ένα ματς που θέλουμε να κλείσουμε θετικά το γύρο στην έδρα μας. Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη και βαθμολογική και ψυχολογίας. Αντιμετωπίζουμε ένα νεανικό σύνολο που νομίζω ότι θα έρθει χωρίς άγχος στη Σαντορίνη με έναν προπονητή που μας γνωρίζει καλά καθώς έχουμε αναμετρηθεί στην αρχή του πρωταθλήματος. Θα είναι ένα δύσκολο ματς εντός έδρας για εμάς όπως κάθε ματς που θα έχει τη φιλοσοφία με την οποία θα αγωνιστούν στην έδρα μας ομάδες όπως οι Άγιοι Ανάργυροι".

Για τα συναισθήματα του που θα αντιμετωπίσει τους Αγιους Αναργύρους, ο κόουτς Χαντές είπε

"Στους Αγιους Αναργύρους έχω εργαστεί ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής και τα χρόνια ήταν καλά. Πάντα είναι περίεργο για οποιοδήποτε όμως αυτό που έχει σημασία είναι να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα που εργαζόμαστε".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35