social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στέφανος Φαναρίτης: Δεν πετάμε στα... σύννεφα αλλά το κλίμα είναι εξαιρετικό

Στέφανος Φαναρίτης: Δεν πετάμε στα... σύννεφα αλλά το κλίμα είναι εξαιρετικό

Φέτος έχει τοποθετηθεί σπανίως σε Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, ωστόσο, όταν θα χρειαστεί θα βγει μπροστά και όχι απλά θα προστατέψει την ομάδα του αλλά θα προχωρήσει σε ουσιαστικές κινήσεις.

Και παρότι η ΑΕ Μοσχάτου για πολλούς δεν θα κατάφερνε να παραμείνει στην κατηγορία, η ομάδα του Βασίλη Σπάθα έχει κατορθώσει να κλείσει… στόματα και να δώσει απαντήσεις.

Ο πρόεδρος των «πρασίνων», Στέφανος Φαναρίτης, θα έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος με τον ίδιο να μιλάει στο soccerlive.gr για την προσπάθεια της ομάδας του, διατηρώντας χαμηλούς τόνους.

Το σχόλιο του

«Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο με υγεία, γαλήνη και χαμόγελα. Όσον αφορά την ομάδα μας, ειμαστε ρεαλιστές γνωρίζοντας ότι έχουμε κάνει μια πολύ αξιόλογη πορεία όμως δεν πετάμε στα... σύννεφα. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος. Η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση 2-3 αξιόλογων παικτών για παραμείνει ανταγωνιστική. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες είμαστε ένα και γουστάρουμε να περνάμε καλά αγαπώντας αυτό που κάνουμε. Η ΑΕΜ είναι μια μεγάλη οικογένεια και το αποδεικνύουμε σε κάθε ευκαιρία».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35