social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τζαναβάρας: Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες θα παλεύουμε

Τζαναβάρας: Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες θα παλεύουμε

Σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστής του Ερμή Κορυδαλλού προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα που ακολουθεί με την Θύελλα Καμαρίου.

Οι Σενάι και Μπιτσάνης ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα με τους υπόλοιπους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή Σταύρου Τζαναβάρα.

Ο ίδιος αναφερόμενος στο ματς τόνισε

"Παίζουμε με τους πρωτοπόρους που διαθέτουν μια καλοδουλεμένη ομάδα, όμως στόχος μας αποτελεί σε κάθε ματς να προσπαθούμε να βγάζουμε πράγματα που δουλεύουμε και να προσπαθούμε να παίρνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ανεξάρτητα από τον αντίπαλο".

Για τις κινήσεις που θα γίνουν στο έμψυχο δυναμικό, ο νεαρός κόουτς υποστήριξε"Θα κινηθούμε για τέσσερις παίκτες. Έχουμε κλείσει δυο παίκτες ήδη και ελπίζουμε μέχρι τις 10 Ιανουαρίου να έχουμε οριστικοποιήσει τις συμφωνίες μας".

Για το πόσο δύσκολο είναι να υπάρχει κίνητρο σε μια ομάδα που έχει μείνει πίσω βαθμολογικά, ο κόουτς πρόσθεσε:"Το κίνητρο υπάρχει στα παιδιά γιατί έχουμε νεανικό ρόστερ. Από εκεί και πέρα όσο θα είμαστε μαθηματικά στο κυνήγι της σωτηρίας αυτό θα υποστηρίζουμε και θα προσπαθούμε, κάθε Κυριακή να διεκδικούμε βαθμούς. Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες εμείς θα παλεύουμε".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35