social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παύλος Παπαδόπουλος: Έχω μάθει από μικρός να ζω με πίεση

Παύλος Παπαδόπουλος: Έχω μάθει από μικρός να ζω με πίεση

Μπορεί για τον περισσότερο κόσμο να είναι άγνωστος στο κοινό της Γ' Εθνικής.

Παρ' όλα αυτά, ο Παύλος Παπαδόπουλος στο Καμάρι μετακινήθηκε για να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις με την Θύελλα Καμαρίου και να αποτελέσει ένα σημαντικό γρανάζι στην μηχανή του Βαγγέλη Χαντέ, και όχι για την... δημοτικότητα του. 

Έχοντας δουλέψει στις μεγαλύτερες -ποιοτικά- ΠΑΕ της χώρας ο Παπαδόπουλος έμαθε τα μυστικά του ποδοσφαίρου στους Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό και μετά το εξάμηνο στον Απόλλωνα Χαλανδρίου, πήρε την απόφαση να μετακινηθεί στην ομάδα της Σαντορίνης.

Ο ίδιος μέσω δηλώσεων του εξήγησε τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση λέγοντας: "Θεώρησα ότι ήταν ένα καλό βήμα ώστε να πάρω και άλλες εμπειρίες και παραστάσεις για να μπορέσω να πετύχω το στόχο που έχω από παιδι".

Αναφερόμενος στην λειτουργία του συλλόγου, δήλωσε: "Ο Σύλλογος λειτουργεί σε επαγγελματικά πλαίσια και έχουμε όλα τα εφόδια ώστε να πετύχουμε το στόχο μας".

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα είπε: "Από την πρώτη στιγμή οι συμπαίκτες μου και όλη η ομάδα με καλωσόρισαν στην ομάδα και πιστεύω πως θα προσαρμοστώ αρκετά γρήγορα". 

Για το πως φαντάζεται το νέο πρωτάθλημα ο Παπαδόπουλος πρόσθεσε: Το νέο πρωτάθλημα είναι μια τεράστια πρόκληση καθώς ο όμιλος μας είναι ίσως ο πιο δύσκολος της κατηγορίας".

Ερωτηθείς εάν αποτελεί επιπλέον κίνητρο στην απόφαση του το γεγονός ότι η Θύελλα Καμαρίου κάνει πρωταθλητισμό, ο νεαρός αμυντικός πρόσθεσε: "Φυσικά και είναι ένα κίνητρο για μένα να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει αλλά σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι συνομιλές μου με τον κ. Χαντέ". 

Για το πέρασμα που είχε από τις μεγάλες ΠΑΕ των Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακού, ο Παπ ειπε: "Οι εμπειρίες από τις ΠΑΕ είναι ένα σημαντικό εφόδιο για την σταδιοδρομία μου στο μέλλον. Έχω μάθει από μικρός να κάνω πρωταθλητισμό και πάτνα μου αρέσε ινα βάζω υψηλούς στόχους στη ζωή μου". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35