social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με... ήρωα τον Κοντοπίδη ο Ηλυσιακός πήρε σπουδαίο βαθμό στην Καλλιθέα

Με... ήρωα τον Κοντοπίδη ο Ηλυσιακός πήρε σπουδαίο βαθμό στην Καλλιθέα

Στραβοπάτησε η Καλλιθέα που δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν στο ματς με τον Ηλυσιακό μένοντας στο 0-0.

Έτσι η ομάδα του κέντρου είδε την Θύελλα Καμαρίου να ξεφεύγει με 4 βαθμούς.

Από την άλλη, ο βαθμός χαρακτηρίζεται χρυσός για τον Ηλυσιακό αν αναλογιστεί κανείς τις τεράστιες απουσίες των Παπαδημητρίου, Αμανατίδη, Σουλελέ, Ταβάρες.

Σε έναν αγώνα με καλό ρυθμό, παρουσία αρκετού κόσμου στο γήπεδο, η Καλλιθέα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες και βρέθηκε πολύ κοντά στο να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Απέναντι της όμως βρήκε τον τερματοφύλακα του Ηλυσιακού, Κοντοπίδη, ο οποίος πέτυχε εξαιρετική απόδοση και θα πρέπει να χαρακτηριστεί και ο MVP της αναμέτρησης, καθώς «κατέβασε ρολά» και δεν επέτρεψε να μπει η μπάλα στα δίκτυα. Κατάφερε και έπιασε δύο πέναλτι με εκτελεστή τον Μαρουκάκη στο πρώτο ημίχρονο και τον Κώστα στο δεύτερο. Ενώ επίσης έκοψε άλλες τρεις τετ-α-τετ ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, των Σταύρου, Κώστα και στην εκπνοή της αναμέτρησης του Μαρουκάκη. «Σύμμαχός» του ήταν και το αριστερό δοκάρι της εστίας, όταν η μπάλα σταμάτησε σε σουτ του Μαρουκάκη.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: (Λουκάς Καραδήμος) Λαδάς, Ντρούγκας, Παπαγγελής, Καλύβας, Κρητικός, Σταύρου, Κώστας (68΄ Μπέλης), Καλτσάς, Στούπης (88′ Βασιλειάδης), Μαρουκάκης και Γκρόσιος (46′ Σαραντόπουλος).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: (Γιώργος Αρχοντάκης) Κοντοπίδης, Ζουμπουλάκης, Καμβύσης, Σαμιώτης, Μπίρης, Μπουσάι, Νομικός, Ηρακλής, Κονδύλης, Μενδρινός και Σεράνι (79΄ Ζαφείρης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35