social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παντέλης: «Ανταγωνιστική ομάδα ναι, απ' τα φαβορί όχι»

Παντέλης: «Ανταγωνιστική ομάδα ναι, απ' τα φαβορί όχι»

Το δικό του σχόλιο λίγη ώρα μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος έκανε ο προπονητής της Σαντορίνης, Νίκος Παντέλης.

 Ο έμπειρος κόουτς αναφέρθηκε στο ματς της πρεμιέρας όπου η ομάδα του θα υποδεχθεί τον Ερμή Μελιγούς αλλά και στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά

"Εγώ προσωπικά ποτέ δεν έδινα βάση στην κλήρωση γιατί όλοι θα παίξουν με όλους. Ξεκινάμε στο γήπεδο μας, όμως πάντα στις αρχές των πρωταθληματών τα πρώτα παιχνίδια κυρίως που δίνεις στο γήπεδο σου κρύβουν παγίδες. Εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, ειδικά στις αρχές που παίζουμε στο γήπεδο μας με μια ομάδα που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή. Θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφορόα την πρεμιέρα".

Για το αν πιστεύει ότι η ομάδα του δικαίως χαρακτηρίζεται μαζί με τον Φωστήρα και την Ηλιούπολη, απ' τα φαβορί, ο κ. Παντέλης δήλωσε

"Όχι δεν πιστεύω ότι η Σαντορίνη αυτή τη στιγμή είναι από τα φαβορί. Έχουμε μια καλή ομάδα αλλά θεωρώ ότι στην κατηγορία και στον όμιλο μας υπάρχουν καλές ομάδες, όπως ο Φωστήρας και η Ηλιούπολη που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι".

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά με το Νίκο Παντέλη να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νικολόπουλου, Λογοθέτη και Σμυρλή λόγω τραυματισμών. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35