social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλογιαννίδης: Δεν υπάρχουν στον όμιλο αυτές οι... ψαλίδες που κάποιοι θα περίμεναν!

Καλογιαννίδης: Δεν υπάρχουν στον όμιλο αυτές οι... ψαλίδες που κάποιοι θα περίμεναν!

Η επικράτηση του Φοίνικα Ν. Επιδαύρου απέναντι στον Φωστήρα και, κυρίως, το γεγογός ότι το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίωρο, δημιούργησε ερωτηματικά σε σχέση με την υπεροχή των ομάδων της Αθήνας απέναντι σε εκείνες της Πελοποννήσου στον 5ο όμιλο.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Καλογιαννίδης εμφανίζεται σαφώς πιο βέβαιος πως σε αυτό το πρωτάθλημα δεν υπάρχουν αυτές οι διαφορές που αρκετοί θα περίμεναν! Στη δεύτερη υποχρέωσή του, μετά την ήττα στη Σαντορίνη, ο Ερμής Μελιγούς υποδέχεται τον Φοίνικα την Κυριακή (31/10) και ο προπονητής του μιλάει στο Soccerlive για τον αντίπαλο, αλλά και για τη... μάχη διαχείρισης ψυχολογιών που θα γίνει. «Από το αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Φοίνικα με τον Φωστήρα, διαπιστώνω ότι ο όμιλος δεν έχει αυτές τις... ψαλίδες που κάποιοι είχαν υποθέσει από την αρχή. Οι ομάδες συναγωνίζονται η μία την άλλη επί ίσοις όροις. Μπορεί μία ομάδα να πετύχει πολλά πράγματα όταν είναι συγκεντρωμένη» σημείωσε ο έμπειρος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Ο Φοίνικας ξεκίνησε εξαιρετικά, εμείς όχι. Το γεγονός αυτό δίνει ένα αβαντάζ στον αντίπαλο. Επί της ουσίας, την Κυριακή η κάθε ομάδα θα προσπαθήσει να διαχειριστεί την ψυχολογία που δημιούργησαν τα αποτελέσματα της καθεμιάς στην πρεμιέρα».

Εν κατακλείδι, σχετικά με το προσεχές παιχνίδι, ο Κ. Καλογιαννίδης σημείωσε: «Γνωριζόμαστε καλά οι δύο ομάδες. Βρεθήκαμε αντιμέτωποι και στον θεσμό του κυπέλλου, ήμασταν και πέρσι αντίπαλοι στο πρωτάθλημα. Ευελπιστώ πως θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι. Από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

 

 


Σχετικά άρθρα

Φοίνικας Επιδαύρου: Έμεινε και ο Λέρμας

Στον Αστέρα Τρίπολης από τον Ερμή Μελιγούς ο 14χρονος Ηλίας Κόλλιας!

Ερμής Μελιγούς - Άγιος Ιερόθεος 1-4 (highlights)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35