social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μάγγος: «Πάμε για το 3Χ3 με Μύκονο, Χαϊδάρι και Άρη Σκάλας»

Μάγγος: «Πάμε για το 3Χ3 με Μύκονο, Χαϊδάρι και Άρη Σκάλας»

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Φωστήρα μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά εντός έδρας κόντρα στον Παναρκαδικό.

Οι "κιτρινόμαυροι" έφτασαν τους 7 βαθμούς και στο -5 από την κορυφή και τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου.

Με τον Γιάννη Μάγγο οι παίκτες του Φονέα δείχνουν να βρίσκουν τη... χαμένη τους αυτοπεποίθηση και τα... πατήματα τους στο γήπεδο, αφού βάση ρόστερ, ο ιστορικός σύλλογος του Ταύρου διαθέτει εξαιρετικές μονάδες που όταν πιάσουν απόδοση δύσκολα μπορεί να τις σταματήσει κάποιος.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον προπονητή του σωματείου, Γιάννη Μάγγο, που αναφερόμενος στη μεγάλη νίκη της προηγούμενης Κυριακής δήλωσε:

"Σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και με μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Πάμε σε ένα κομβικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕ Μυκόνου την Κυριακή για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί".

Ερωτηθείς για το που κρίθηκε το ματς της περασμένης Κυριακής, ο πρώην κόουτς της ΑΕ Καραϊσκάκης και του ΟΦΙ, πρόσθεσε 

"Σίγουρα κρίθηκε στο πολύ γρήγορο γκολ που σημειώσαμε στα 30 δευτερόλεπτα. Αυτό μας έδωσε ψυχολογικά και πατήσαμε γερά στα πόδια μας αλλά και στο γεγονός ότι τα παιδιά μπαίνουν σιγά-σιγά σε τακτικά κομμάτια που θέλω και μπορώ".

Όσον αφορά τη συνέχεια δήλωσε: "Ακολουθεί δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Έχουμε να παίξουμε την Κυριακή στην Μύκονο όπου θα κάνουμε ένα δύσκολο ταξίδι, την Τετάρτη Κύπελλο με το Χαϊδάρι ενώ το Σάββατο πρέπει να μεταβούμε στη Σκάλα για το ματς με τον Άρη την Κυριακή. Είναι δύσκολη η εβδομάδα, αλλά σαν Φωστήρας πάμε για το 3Χ3".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35