social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Τρίποντο» η ΑΕ Ερμιονίδας, 2-0 τον Χαραυγιακό

«Τρίποντο» η ΑΕ Ερμιονίδας, 2-0 τον Χαραυγιακό

Μετά από δύο ήττες, μία ισοπαλία και ένα... ρεπό, η ΑΕ Ερμιονίδας επέστρεψε στις νίκες και αύξησε τη συγκομιδή της στον 5ο όμιλο, βελτιώνοντας παράλληλα και τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Δ. Τερεζόπουλου επικράτησε πιο δύσκολα από ό,τι μαρτυρά το τελικό 2-0 απέναντι στον Χαραυγιακό, που θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη στο παιχνίδι, αν οι παίκτες του αποδεικνύονταν πιο εύστοχοι στο πρώτο ημίχρονο. Στο 20ο λεπτό ο Τσόφλιος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, με τους «νερατζούρι» να έχουν τις δικές τους καλές στιγμές, αλλά να πέφτουν πάνω σε έναν... απροσπέλαστο Πονηρό. Κύριοι εκφραστές των προσπαθειών ήταν ο Καλόφωνος και ο Κουτσούμπας. Στο 69ο λεπτό ο Κυπαρίσσης σούταρε στο δοκάρι και στο επόμενο λεπτό ο Τρέσα έγραψε με πλασέ το 2-0, που έμεινε μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Μπόζνος, Παπαγεωργίου-Λουκάς (Αρκαδίας)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Πονηρός, Α. Οψιμούλης, Μερτύρης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Λαλούσης (74' Ι. Οψιμούλης), Τριμπόνιας (90' Αντωνόπουλος), Λαντίκας, (61' Σαμαράς), Τσόφλιος, Τρέσα, Κυπαρίσσης

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Βακερλής, Κάρδαρης, Παρασκευόπουλος, Κουτσογκίλας, Αναστασόπουλος, Αγγελόπουλος (77' Κοτσωβός), Φέκκας, Κουκοβίνης, Πλούμης (46' Κάραβος), Κουτσούμπας, Καλόφωνος.

(Ανταπόκριση: Κοσμάς Γεωργίου)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35