social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μάγγος: Πρέπει να το πάρουμε είτε εύκολα είτε δύσκολα

Μάγγος: Πρέπει να το πάρουμε είτε εύκολα είτε δύσκολα

Αποδεικνύεται στην πράξη πως εύκολα και δύσκολα παιχνίδια, στο φετινό πρωτάθλημα -και- του 5ου ομίλου, δεν υπάρχουν για καμία ομάδα.

Εν προκειμένω, ο Ερμής Μελιγούς είναι ένας δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος που κατά γενική ομολογία θα μπορούσε να έχει καλύτερη συγκομιδή. Υπάρχουν, όμως, κι άλλοι λόγοι για τους οποίους το ματς της Κυριακής (12/12) για την 8η αγωνιστική έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας για τον Φωστήρα. «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, δεδομένου ότι δεν παίζουμε στη φυσική μας έδρα (σ.σ. στο γήπεδο «Σπ. Γιαλαμπίδης» έχει γίνει επανασπορά και δεν θα είναι έτοιμο) και ότι έχουμε πάρα πολλές απουσίες να αντιμετωπίσουμε» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μάγγος και προσθέτει: «Παρ' όλα αυτά, ο μοναδικός μας στόχος είναι οι τρεις βαθμούς. Είτε εύκολα είτε δύσκολα πρέπει να τους πάρουμε».

Αναφορικά με την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής (1-1) στη Λακωνία με τον Άρη Σκάλας, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρει: «Ήταν ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε. Άδικα χάσαμε δύο βαθμούς γιατί απωλέσαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35