social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καταιγιστική η Σαντορίνη συνέτριψε την Ερμιονίδα

Καταιγιστική η Σαντορίνη συνέτριψε την Ερμιονίδα

«Πετούσε φωτιές» η Σαντορίνη που συνέτριψε 5-0 την Ερμιονίδα στον εξ αναβολής αγώνα της 8ης αγωνιστικής που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στα Φηρά.

 

Μεταμορφωμένη η ομάδα του Νίκου Παντέλη, με πολλές αλλαγές στο σχήμα και τις θέσεις των παιχτών δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο, καθώς ξεκίνησε να σκοράρει από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο άσχημος καιρός (βροχή και κρύο) δεν επηρέασε το συγκρότημα της Σαντορίνης, που ήθελε να επιστρέψει στις νίκες και να ανατρέψει την κακή αγωνιστική εικόνα των τελευταίων αγώνων, πράγμα που κατάφερε και με το παραπάνω. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λόρι Κέρι που πέτυχε χατ τρικ και έφτασε τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα. με τους Συρεγγέλα και Πολύζο να συμπληρώνουν τον θρίαμβο της Σαντορίνης που επέστρεψε στις νίκες μετά από έναν μήνα.

Με αυτή τη νίκη, ο ΑΣ Σαντορίνης 2020 ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 11 βαθμούς. Την Κυριακή 19/12 έχει δύσκολη έξοδο στην Σκάλα Λακωνίας, απέναντι σε μία ομάδα που διψάει για βαθμούς.

Τα γκολ:

Η Σαντορίνη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 1ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Κέρι, και εύστοχη κεφαλιά του Πολύζου.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στο πρώτο μέρος, καθώς στο 39' μετά από λάθος διώξιμο του Πονηρού, ο Συρεγγέλας πίεσε για να κλέψει, στη συνέχεια της φάσης, η μπάλα έφτασε στον Κέρι έξω από την περιοχή, ο οποίος με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή πλευρά των διχτυών του ανήμπορου να αντιδράσει Πονηρού, με την Σαντορίνη να πετυχαίνει για πρώτη φορά φέτος 2 τέρματα στο πρώτο μέρος.

Ο Συρεγγέλας που ξεκίνησε για πρώτη φορά φέτος στο αρχικό σχήμα, στο 51' μετά από σέντρα από τα αριστερά και σουτ στη κίνηση έκανε το 3-0 και κάπου εκεί σφραγίστηκε η νίκη του ΑΣ Σαντορίνης.

Η Σαντορίνη ήταν ασταμάτητη και στο 75' πέτυχε ακόμα ένα τέρμα με τον Κέρι, ο οποίος μετά από σέντρα του Ζήση κατέβασε όμορφα τη μπάλα μέσα στη περιοχή και εκείνος με δυνατό ευθύβολο σουτ έκανε το 4-0.

Ο Κέρι, είχε κέφια και στο 80' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κριεμάδι από αριστερά, με κοντινό σουτ έκανε το 5-0, πετυχαίνοντας χατ τρικ και το 7ο γκολ του για τη φετινή χρονιά που τον φέρνει πρώτο σκόρερ στον σχετικό πίνακα.

Διαιτητής: Κελεκίδης | Βοηθοί: Γκούντας - Βαμβακάς

ΑΣ Σαντορίνης 2020 (Παντέλης): Φαρμάκης, Πολύζος, Κουρέλας, Μπιρμπίλη, Παντίδος, Ερρίκος (77' Ντρούγκας), Σιμιτσής (77΄Βαμβακούσης), Συρεγγέλας (68΄Ζήση), Κέρι, Ζγκούρι, Παπαδόπουλος (68' Κριεμάδι)

Ερμιονίδα (Τερεζόπουλος): Πονηρός, Οψιμούλης, Μερτύρης, Τζιέρς (57' Αντωνόπουλος), Βιρβίλης, Λαλούσης (λ. τρ. 36' Τρέσα), Τριμπόνιας (57' Οψιμούλης Γ.), Σαμαράς, Τσόφλιος, Λεντικας, Κυπαρίσσης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35