social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανδρέας Μάνος: ήλθα σε ομάδα με ψηλούς στόχους

Ανδρέας Μάνος: ήλθα σε ομάδα με ψηλούς στόχους

Ο Ανδρέας Μάνος μετά από μια επιτυχημένη παρουσία στα γκολπόστ του Παναρκαδικού, κέντρισε το ενδιαφέρον από ομάδες της Αθήνας και μια από αυτές ήταν η Ηλιούπολη, που τελικά κατάφερε να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο έμπειρος πορτιέρε της Ηλιούπολης, που την Κυριακή 16/1/2022 θα βρεθεί αντίπαλος της πρώην ομάδας του, μας δήλωσε για την μεταγραφή του, την νέα του ομάδα και τον Παναρκαδικό:  

«Η μεταγραφή στην Ηλιούπολη ήρθε σε ένα σημείο της καριέρας μου στο όποιο νιώθω ότι είμαι έτοιμος να κάνω το βήμα παραπάνω και ευελπιστώ ότι αυτή μου η απόφαση , να αλλάξω δηλαδή ομάδα πεσούσης της χρονιάς θα με βοηθήσει σε αυτό.

Η Ηλιούπολη είναι μια ομάδα με ιστορία και συνεπώς υψηλούς στόχος έτσι λοιπόν και ο φετινός στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στη β εθνική μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.

Το επίπεδο στην Αθήνα είναι πιο υψηλό και ο ανταγωνισμός ακόμα μεγαλύτερος σε σχέση με μια επαρχιακή ομάδα. Αυτόματα αυτό σημαίνει μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας αλλά και μεγαλύτερος ανταγωνισμός ο όποιος ωστόσο με τη κατάλληλη νοοτροπία σε βοηθούν να βελτιώνεσαι και να γίνεσαι καλύτερος.

Όσον αφορά τον Παναρκαδικό είμαι χαρούμενος για τις σεζόν που έμεινα στην ομάδα καθώς είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με πολύ καλούς προπονητές και μέσω σκληρής δουλειάς να αναδείξω τον εαυτό μου.

Είναι ένα σωματείο με μεγάλη ιστορία και στο παρελθόν έχουν φορέσει την φανέλα του παίκτες με μεγάλη προσφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35