social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο... μπαρουτοκαπνισμένος Ηλιάδης... πάγωσε τον Εθνικό στο 90

Ο... μπαρουτοκαπνισμένος Ηλιάδης... πάγωσε τον Εθνικό στο 90

Στο προηγούμενο ματς οι... καρδιακοί φίλοι του Άγιου Ιερόθεου σίγουρα δεν θα πέρασαν πολύ καλά αφου είδαν την ομάδα τους το 0-2 με τον Ακράτητο να γίνεται 3-2 στις καθυστερήσεις.

Σήμερα, όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο Γρηγόρης Λαμπράκης είχαν την ευκαιρία να δουν ακόμη μια μεγάλη ανατροπή από την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού πήρε μια σπουδαία νίκη επί του Εθνικού με 1-2 και έδειξε ότι έχει κάθε λόγο να θέτει υψηλούς στόχους.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παρότι προηγήθηκαν με πέναλτι του Λαζαρίδη που κέρδισε ο Γκέτσι από τον Τσατσαρή, δεν κατόρθωσαν να πάρουν αυτό που ήθελαν από το ματς μένοντας κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Συγκεκριμένα το 54' ο Κράσι με κεφαλιά έκανε το 1-1, με τους κιτρινόμαυρους να ζητούν πέναλτι σε πτώση του Νομικού στο 74'.

Ο Ηλιάδης... μίλησε στο ντεμπούτο του

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το 1-1 θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ιερόθεου, ο Σάββας Ηλιάδης επιβεβαίωσε τη φήμη του δεινού σκόρερ που έχει.

Συγκεκριμένα, ο αθηναίος άσος έστειλε τη μπάλα έξω από την περιοχή και με μια ασύλλυπτη εκτέλεση φάουλ νικησε τον Χαλκίδη χαρίζοντας μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του κάνοντας ονειιρικό ντεμπούτο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν) Κατσούλης (55' Χαλκίδης), Νταούλιας, Λώλος, Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Δημητρίου (90' Ξαγοράρης), Γκέτσι, Διάκος (39' Παυλής), Πετρόπουλος, Λαζαρίδης, Τριμμάτης (77' Ντάγκρας).

ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Ρουμπής, Σιμάκου, Αποστόλου, Μεταλλινός, Τσατσαρής, Μουκίδης Β., Ντάφλας (80' Κομνηνός), Μπατής, Κράσι (90+4 Μουκίδης Γ.), Χατζηστάμου (61' Τσερκώνης), Νομικός (69' Ηλιάδης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35