social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αρμοδωρος: Καταδικάζω την επίθεση που δέχτηκε ο Γεωργαράς

Αρμοδωρος: Καταδικάζω την επίθεση που δέχτηκε ο Γεωργαράς

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον Άγιο Ιερόθεο ο Ηλίας Αρμόδωρος, παραχώρησε την εξής δήλωση

Ομολογώ, ότι ξαφνιάστηκα δυσάρεστα με την αναίτια επίθεση σε βάρος του Δημήτρη Γεωργάρα, την περασμένη Κυριακή, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας μας.
Αυτές οι συμπεριφορές όχι μόνο δεν αρμόζουν στον σύλλογό μας, αλλά ναρκοθετούν την κοινή προσπάθειά μας για την σωτηρία του Εθνικού.

Ως εκ τούτου περιστατικά σε βάρος ανθρώπων που έχουν γράψει Ιστορία στον Εθνικό, δεν είναι αποδεκτά και θα πρέπει να απομονωθούν, γιατί έχουν αρνητικές επιπτώσεις στον κοινό αγώνα μας, αλλά και γιατί είναι ξένα με τις αρχές και τις αξίες μας.
Τέτοιου είδους τυφλές επιθέσεις προέρχονται συνήθως από άτομα με ιδιοτελή κίνητρα όταν βλέπουν ότι θίγονται τα προσωπικά τους συμφέροντά και επιχειρούν να στοχοποιήσουν ανθρώπους λειτουργώντας ως «πέμπτη φάλαγγα».
Αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχουν τέτοια στοιχεία στην οικογένεια του Εθνικού.

Η καταδίκη αυτών των ενεργειών είναι από μένα, απόλυτη και αυτονόητη γιατί -εκτός των άλλων- όποιος δεν σέβεται την Ιστορία του δεν έχει μέλλον.
Θεωρώ επίσης υποχρέωσή μου να προσθέσω και κάτι ακόμη καθώς οι στιγμές είναι κρίσιμες.
Όποιος έχει άλλη πρόταση για το καλό του Εθνικού, ας την φέρει να την συζητήσουμε και να είναι σίγουρος ότι αν πρόκειται για το συμφέρον της ομάδας, θα είμαι ο πρώτος που θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις.

Ως τότε όμως, ας βάλουμε όλοι πλάτη, για το καλό του Εθνικού ώστε να μην δούμε την αγαπημένη μας ομάδα να καταλήγει στον βυθό των τοπικών πρωταθλημάτων σε λίγο καιρό...


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35