social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στα ημιτελικά η Ηλιούπολη-Αφιερωμένη η πρόκριση στον Λάμπη

Στα ημιτελικά η Ηλιούπολη-Αφιερωμένη η πρόκριση στον Λάμπη

 Στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ προκρίθηκε η Ηλιούπολη, επικρατώντας στα πέναλτι του Φωστήρα στο Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού τιμήθηκε η μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης Αλέξανδρου Λάμπι, με τους παίκτες των δύο ομάδων να αφήνουν λουλούδια στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή και να κρατούν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μοιρασμένη την κατοχή της μπάλας, με τις δύο ομάδες να παίζουν συντηρητικό ποδόσφαιρο και να μην μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός συνέχισε στο ίδιο επίπεδο, με τις ομάδες να παίζουν ποδόσφαιρο κατοχής και την πρώτη καλή ευκαιρία να σημειώνεται με τον Ντινιωτάκη στο 75′. Η κανονική διάρκεια του παιχνιδίου ολοκληρώθηκε χωρίς γκόλ και έτσι οι ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, και από εκεί στη διαδικασία των πέναλτι.

Κατά τη διαδικασία των πέναλτι, μετά από ένα σερί εύστοχων χτυπημάτων και για τις δύο ομάδες, ο Μάνος απέκρουσε χτύπημα του αντιπάλου, με τον Μπουσάι να χαρίζει την πολύτιμη πρόκριση, με το σκορ των πέναλτι να διαμορφώνεται σε 9-8.

Ηλιούπολη: Μάνος, Πολίτης (Κωστόπουλος 95′), Μπουσάι, Κρητικός, Κουτσογκίλας (55′ Tσατσαρής), Μαλάι, Γάγγος (Σάμιος 95′), Ταβάρες (Buxton 85′), Γεμιστός (112′ Πουλιάνος), Ζέλο, Ντινιωτάκης

Φωστήρας: Ασημέλης, Τσουβαλτσίδης, Ιωαννίδης (64′ Ζελενίτσας), Χριστοφιλέας, Πεχλιβανίδης, Κασνέτσι, Χατζηκυριάκος (50′ Ντέλλης), Πίσσας, Δηλαβέρης, Ρέππας (50′ Μπερνιδάκης), Ασκοτήρης

 


Σχετικά άρθρα

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα με Μπούσι-Παπαευθυμίου το Παλαιό Φάληρο

ΑΕ Μοσχάτου: Μέσα για το ματς με τα Σπάτα ο Ηρακλής

ΑΕ Ερμιονίδας: Στο τελικό στάδιο οι ζυμώσεις στα διοικητικά

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35