social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σκέντζος: Κάθε ματς τελικός από εδώ και στο εξής

Σκέντζος: Κάθε ματς τελικός από εδώ και στο εξής

Αύριο με πρωινή προπόνηση θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Άνω Μεράς για τον αγώνα που ακολουθεί με την Καλλιθέα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, οι Μυκονιάτες θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στην μάχη που δίνουν για την παραμονή.

Ο Κωνσταντινίδης που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή αφού είναι ανέτοιμος, όπως και ο τιμωρημένος Λένγκα.

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Βραζιλιάνου Μπρένο Φερέιρα που δεν έχει προπονηθεί και η συμμετοχή του θα κριθεί στην αυριανή προπόνηση.

Ο Ανδρέας Σκέντζος σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στο ματς λέγοντας:

"Είναι ένα δύσκολο ματς για εμάς όπως είναι και για την Καλλιθέα. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, που διαθέτει καλό προπονητή και έχει περάσει τη δική του φιλοσοφία. Η Καλλιθέα είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας όμως το ματς αυτό έχει χαρακτήρα τελικού και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο το ματς αλλά θα κάνουμε το παν για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς"


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35