social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βασίλης Γκούμας: Κύριοι η ΑΕ Μοσχάτου έχει αλλάξει επίπεδο

Βασίλης Γκούμας: Κύριοι η ΑΕ Μοσχάτου έχει αλλάξει επίπεδο

Με τοποθέτηση του ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΑΕΜ, Βασίλης Γκούμας, τόνισε ότι το Μοσχάτο μεγαλώνει σαν σύλλογος και ότι υπάρχει απίστευτη σχέση με τον πρόεδρο της ομάδας, Στέφανο Φαναρίτη.

Αναλυτικά

Η ομάδα.μας η ΑΕΜ την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Ερμή Κορυδαλλού σε ένα παιχνίδι μονόδρομο. Μόνο νική για την ΑΕΜ. Εχουμε εξαιρετική ομάδα, η θέση μας.στην βαθμολογία είναι πλασματική και στηρίζεται σε ατυχίες, διαιτητικά σφάλματα στα όρια του "ποινικού αδικήματος" και ανθρώπινα λάθη που κόστισαν. Οι κακές μέρες τελείωσαν βέβαια και πάμε όπως στην αρχή. Μεθοδικά και με πίστη στις δυνατότητές μας. Βέβαια ως γνωστόν πάντα στην βροχή βγαίνουν πάντα τα σαλιγκάρια... και αφήνουν πάντα σάλια...αλλά είναι αναμενόμενο και γνωστό κατευθυνόμενο απο μια απειροελάχιστη γραφική μειοψηφία 5-6 ατόμων. Αυτό που έχει ο καθένας αυτό δίνει πάντα. Αμα έχεις γενναιότητα ψυχής αυτήν μοιράζεις, άμα έχεις μικροψυχία η υστεροβουλία επίσης αυτήν μοιράζεις.

Ας ξεκαθαρίσω λοιπόν ορισμένα πράγματα.

Η ομάδα αυτή χτίστηκε με όραμα και πλάνο... την οραματιστήκαμε και την χτίσαμε ο Στέφανος Φαναρίτης κι εγώ. Πλαισιωθήκαμε από ανθρώπους φενταγίν και κάναμε το όραμα ετών μιας πόλης πραγματικότητα. Εθνικές κατηγορίες σε μόνιμη βάση και όχι ασανσέρ και γκεστ εμφανίσεις. Επενδύσαμε ψυχή σε αυτό και το στηρίξαμε μόνοι μας. Ο Φαναρίτης είναι για μένα αδελφός μου έδειξε, με κόλλησε τρέλα καλώς εννοουμενη και προχωρήσαμε μόνοι μας. Όσοι ονειρεύονται την ομάδα μικρή και στα τοπικά για να την ελέγχουν κάνουν λάθος εκτίμηση. Όσοι πατάνε σε μικροπαρεξηγήσεις και επενδύουν σε διχασμό και μικροπολιτική να ξερουν ότι χτυπάνε λάθος πόρτα... Όσοι ονειρεύονται πραξικοπήματα άλλων εποχών και φτηνές πρακτικές άλλων εποχών να τους θυμίσω ότι είμαστε στο 2020 και όχι στο 1930 που παραγοντιζαν μερικοι. Το Μοσχατο είναι πλέον μεγάλο και δεν ελέγχεται απο μικρές μειοψηφίες. Είμαστε πολύ καλά, εχουμε όραμα και πλάνο διετίας. Το 2022 θα επαπροσδιορίσουμε τους στόχους μας. Με Φαναρίτη η σχέση μας είναι συγγενική και όποιοι κάνουν βεγγέρες επενδύοντας σε σπάσιμο αυτού του διπόλου πλανώνται πλάνην οικτράν... Τα καλύτερα είναι μπροστά. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Καταλαβαίνω ότι ο λύκος χαίρεται στην αναμπουμπούλα αλλα για λίγο... και βέβαια δεν βρίσκει πρόσφορο έδαφος. Η συντριπτική πλειοψηφία των Μοσχατιωτών ξέρει ποιοι είμαστε και τι έχουμε δώσει για την ομάδα. Ψυχή κυρίως προσωπικό χρόνο αλλά και χρήμα. Βγάλαμε την ομαδα απο τα αδιέξοδα του παρελθόντος και δεν θα επιτρέψουμε ποτε να ξαναγυρίσει στην ανυποληψία. Η παρουσία μας είναι εγγύηση. Όσο για τους διαφορους μετανάστες που ονειρεύονται μικρή την ομάδα για να την ελέγχουν καλό είναι να κοιμούνται στο πλευρό... είναι πιο άνετα. Η ομάδα αυτή είναι για μεγάλα πράγματα. Και θα το δείτε ξανα σύντομα. Τελος να πω ότι το εγχείρημα των ακαδημιών εχει στέφθει με απόλυτη επιτυχία και σύντομα θα δρέψουμε τους καρπούς αυτής. Λοιπόν φιλαράκια μου να συνεχίσετε να με επισκέπτεστε αλλά για άλλους λόγους μη ποδοσφαιρικούς.

Άλλωστε μερικοί έχετε μεγαλώσει αρκετα. Απολαύστε τα πάντα από την κερκίδα και αφήστε αυτους που μπορούν. Την Κυριακή όλοι στο γήπεδο. Μόνο νίκη μόνο ΑΕΜ.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35