social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σεροπιάν: Κάθε αποτέλεσμα μας κάνει να βλέπουμε με αισιοδοξία το επόμενο

Σεροπιάν: Κάθε αποτέλεσμα μας κάνει να βλέπουμε με αισιοδοξία το επόμενο

Μετά από τρια ματς (δυο πρωταθλήματος και ένα Κυπέλλου) ο Εθνικός Πειραιά επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα την Κυριακή αφού απέδρασε με το διπλό από το Ζηρίνειο επικρατώντας με 0-1 της Κηφισιάς.

Η νίκη αυτή δίνει μεγάλη ώθηση στην ομάδα του Πειραιά, αφού, το κέρδος ήταν διπλό. Πέρα από το βαθμολογικό όφελος, οι "κυανόλευκοι" είδαν τον Ακράτητο να κερδίζει στην Μύκονο την Άνω Μερά και πλέον ο Εθνικός αναρριχήθηκε στην κατάταξη, με τη διαφορά από την προνομιούχο 8η θέση να έχει μειωθεί στο τρίποντο μετά την ήττα του Κερατσινίου στο "Γρηγόρης Λαμπράκης". Ο προπονητης της ομάδας, Μουράτ Σεροπιάν στις δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στον αγώνα με την Κηφισιά λέγοντας:

"Ήμασταν σοβαροί, ανταγωνιστικοί το θέλαμε περισσότερο και ήρθε το νικηφόρο αποτέλεσμα. Δεν λέει κάτι η νίκη, αφού εμείς είμαστε συνέχεια στο πρόβλημα. Δεν έχουμε περιθώρια για χαρές και σημασία για τον Εθνικό έχει το επόμενο ματς. Κάθε αποτέλεσμα μας δίνει το περιθώριο να βλέπουμε με αισιοδοξία το επόμενο".

Το μυαλό στον Ακράτητο 

Από εκεί και πέρα, σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία του Εθνικού για τον αγώνα με τον Ακράτητο στα Άνω Λιόσια.

Άπαντες γνωρίζουν ότι η νίκη είναι μονόδρομος με τον Μουράτ Σεροπιάν να βλέπει στο απουσιολόγιο του να αναγράφονται αρκετά ονόματα.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος κόουτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Μουσταφίδη, Σκεντεράι και Γκέτσι, ενώ αμφίβολοι παραμένει η συμμετοχή των Διάκου και Πολίτη που δεν είναι 100% έτοιμοι. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35