social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απάντηση Εθνικού στο Μοσχάτο [vid]

Απάντηση Εθνικού στο Μοσχάτο [vid]

Είναι κατανοητή η όποια στεναχώρια όταν χάνεις ένα παιχνίδι στο τέλος, πάνω που έχεις πιστέψει ότι θα κάνεις το θαύμα.

Είναι ακόμα κατανοητό ότι κάποιοι παράγοντες του Μοσχάτου προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις για να πάρουν ευνοϊκά σφυρίγματα στα επόμενα παιχνίδια τους, αλλά είναι άδικο για τις άλλες ομάδες.

Επίσης είναι γνωστό ότι μετά από σχεδόν κάθε ήττα του Μοσχάτου, βγαίνει και μια ανακοίνωση κατά της διαιτησίας και των …εντολοδόχων που δήθεν τους κυνηγάνε. Τα πιο πρόσφατα, μετά τα ματς με Καλλιθέα, Πανθηραϊκό, Κηφισιά. Βέβαια πολλές άλλες ομάδες διαμαρτύρονται για την διαιτησία των αγώνων που έχασαν μέσα στο Μοσχάτο, αλλά φαίνεται εκεί δεν έδρασαν οι … εντολοδόχοι.

Από αυτό το σημείο μέχρι το παραλήρημα της χθεσινής ανακοίνωσης τους με την σωρεία αναληθών στοιχείων υπάρχει τεράστια απόσταση.

Για να μην λέμε πολλά λόγια λοιπόν, το βίντεο που ακολουθεί είναι μια μικρή απόδειξη των ανακριβειών που επικαλείται η ανακοίνωση του Μοσχάτου και ο προπονητής τους.
Είναι χρήσιμο για όλο τον κόσμο και ειδικά τους φίλους του Μοσχάτου και τους παράγοντες της πόλης (Δήμαρχος) που ο πρόεδρος του Μοσχάτου προσπαθεί να εμπλέξει, για να δικαιολογήσει την πεντακάθαρη ήττα της ομάδας του και να ρίξει στάχτη στα μάτια των φίλων της ομάδας του δημιουργώντας μια εικονική πραγματικότητα.

Γράφει η ανακοίνωση «…ένα πέναλτι που ούτε ο πρόεδρος του Εθνικού δεν θα έδινε, ένα γκόλ οφσάιντ από εδώ μέχρι την Λάρισα...»

Δείτε λοιπόν στο βίντεο
- την φάση του πεντακάθαρου πέναλτι και της σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς σωστότατης κίτρινης (που ήταν 2η και αποβολή στον στόπερ)
- το γκόλ «οφσαιντ από εδώ μέχρι την Λάρισα…» που όμως ο σκόρερ καλύπτεται από 3 παίκτες του Μοσχάτου.

- Δείτε επίσης φάσεις μιας και η ανακοίνωση του Μοσχάτου λέει ότι «…Ο Εθνικός δεν υπήρχε στο γήπεδο..». Πως γίνεται να μην υπάρχεις στο γήπεδο και μόνο στο β΄ μέρος να έχεις καθαρό γκολ που σου ακυρώνεται, 2 ακόμα γκόλ, ένα πέναλτι και σωρεία ευκαιριών ας το εξηγήσουν σε αυτούς που απολογούνται.

΄Οσο για τις καθυστερήσεις μόνο ο τραυματισμός του Πεχλιβανίδη που έσπασε την μύτη του είχε διακοπή 6 λεπτών. Στις 3 αποβολές στις 8 αλλαγές και στις συνεχείς διακοπές που έκαναν στο β μέρος οι δήθεν τραυματισμένοι σε κάθε φάση παίκτες του Μοσχάτου χάθηκε το μισό ημίχρονο. Οι καθυστερήσεις που έδειξε ο διαιτητής ήταν λίγες και όχι πολλές.

Οι γελοιότητες για τα 350 άτομα όπως και για την ΕΠΣΑ που τους κυνηγάει δεν αξίζουν σχολιασμού. Υπήρχαν αρμόδιοι παρατηρητές, καθώς και αστυνομία και πλήρης έλεγχος και οι σχετικές εκθέσεις τους, αλλά φαίνεται το ψέμα και στο βίντεο.
Εν κατακλείδι ο διαιτητής ήταν πολύ καλός, παρότι έδωσε όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις υπέρ του Μοσχάτου. Ο πρώτος επόπτης έκανε τραγικά λάθη ΥΠΕΡ του Μοσχάτου σε όλο το ματς. Ομως ήταν τόση μεγάλη η διαφορά των ομάδων στο β΄ μέρος που παρά τα «λάθη» στο τέλος αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.

Κύριοι του Μοσχάτου, και εμείς χάσαμε το ματς με την Καλλιθέα ενώ κερδίζαμε μέχρι το 92’. Και χάσαμε μετά από μία αποβολή και αργότερα με ένα πέναλτι και ενώ προηγουμένως μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει το παιχνίδι. Φύγαμε από το γήπεδο σαν κύριοι. Δεν βγήκαμε να κλαψουρίζουμε ούτε να βγάζουμε ανακοινώσεις καταγγέλλοντας διάφορα παραμύθια. Αυτή είναι μία από τις μεγάλες διαφορές μας.

Και κάτι τελευταίο γιατί ΜΕΡΟΛΗΠΤΟΥΝ (γράφουν) ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ!!

Τους αδικεί γράφουν και η κεντρική επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ ορίζοντας διαιτητές από μακριά για να πληρώνουν πολλά. Γράφει η ανακοίνωση «…δώρο φτηνές και προσιτές διαιτησίες από όμορες ενώσεις του 500άρικου για μερικούς και άλλοι να πληρώνουν τα μαλλιά της κεφαλής τους για να έρθουν διαιτητές απο τα σύνορα... την κάσο... το καστελόριζο... την πρεβεζα κλπ..».

΄Αλλη ανακρίβεια. Μέχρι σήμερα το Μοσχάτο σαν γηπεδούχος είχε από σχετικά μακρινές ενώσεις 1 διαιτητή από Λέσβο 1 από Κυκλάδες και 1 από Δωδεκάνησα. Ο Εθνικός είχε τα ίδια και ακόμα 1 παραπάνω από Λέσβο. Από επόπτες είχε το Μοσχάτο μόνο μια φορά ένα επόπτη από Κυκλάδες, ο Εθνικός είχε 1 από Κυκλάδες και 1 από Κιλκίς. Παρατηρητή δεν είχε ποτέ από μακρινή ένωση το Μοσχάτο ενώ ό Εθνικός είχε 1 από Κυκλάδες.

Κύριοι του Μοσχάτου τον Εθνικό δεν θα τον πιάνετε στο στόμα σας με ψέματα και συκοφαντίες για να δικαιολογείστε στους οπαδούς σας ή για να κερδίσετε διαιτητική εύνοια στα επόμενα παιχνίδια σας. Γιατί αν το κάνετε θα απαντάμε με στοιχεία. Και έχουμε πολλά ακόμα να πούμε αλλά για να μην κουράζουμε σταματάμε.
Εξ άλλου έχουμε σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε στην ζωή μας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35