social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χατζησοφρωνίου: Τελικός με Ακράτητο-Χαρούμενοι για την πρόκριση

Χατζησοφρωνίου: Τελικός με Ακράτητο-Χαρούμενοι για την πρόκριση

Αποτελεί ίσως από τις πιο στοχευεμένες μεταγραφικές ενέργειες του ΑΠΟ Κερατσινίου τη φετινή σεζόν.

Ο Γιώργος Χατζησοφρωνίου όχι απλά έχει βοηθήσει τα μέγιστα την ιστορική ομάδα προκειμένου να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά και να διεκδικεί τη σωτηρία στον 5ο όμιλο, αλλά, δείχνει ως αρχηγός ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας.

Στα περισσότερα ματς έχει ξεχωρίσει μάλιστα, πείθοντας και τους τρεις προπονητές που έχει συνεργαστεί φέτος (Σταυρακόπουλος, Κόκκινος και Καλύβας) ότι δικαίως αγωνίζεται ως βασικός.

Ο ίδιος μίλησε για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά λέγοντας: "Ειμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε και περάσαμε στον τελικό. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι διότι βρεθήκαμε από νωρίς με 10 παίχτες αλλά το διαχειρηστικαμε όπως έπρεπε".

DSC_0279.jpg

Ερωτηθείς για το ματς-τελικό με τον Ακράτητο που ακολουθεί την Κυριακή, ο "Γούβης" είπε: "Το παιχνίδι με τον Ακράτητο είναι ένας τελικός για εμάς και τα πρέπει να δώσουμε όλοι το 100% για να κερδίσουμε."

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα κρίνουν το εν λόγω ματς υποστηρίζοντας: "Θα Κριθεί στις λεπτομέρειες και στις προσωπικές μονομαχίες"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35