social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η θέση της ΑΕ Μοσχάτου μετά τις δηλώσεις του Φ. Πουλάκη

Η θέση της ΑΕ Μοσχάτου μετά τις δηλώσεις του Φ. Πουλάκη

Η ΑΕ Μοσχάτου πήρε θέση μετά τη δήλωση του Φανούρη Πουλάκη και μέσω ανακοίνωσης αναφέρει τα εξής

Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου είναι ένας σύλλογος που έχει διαχρονικά αποδείξει την ευαισθησία του, στο θέμα της υγείας των ποδοσφαιριστών.
Δεν αποτελεί νοοτροπία προσώπων αλλά αυτονόητη πρακτική συλλογικής ευθύνης.
Όλες τις χρονιές.αυτή η Διοίκηση της ομάδας, παρέχει ασφαλιστική κάλυψη στο σύνολο των αθλητών, ιατρική φροντίδα, γιατρό, φυσικοθεραπευτή, εξειδικευμένο μασέρ ενώ διενεργούνται όλοι οι προληπτικοί έλεγχοι για την υγεία των ποδοαφαιριστών.
Η στοχοποίηση του προέδρου από τον αθλητή μας Πουλάκη Φανούρη είναι μιά πράξη άδικη προς το πρόσωπό του καθώς θα πρέπει να διευκρινήσουμε τα παρακάτω:
Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε ο τραυματισμός του Φανούρη, ο πρόεδρος προσωπικά.επικοινώνησε με τον έγκριτο καθηγητή Γεώργιο.Καραχάλιο και κανονίστηκε η διακομιδή του στο Ιατρικό Κέντρο Π.Φαλήρου.
Εκεί εξετάστηκε και απεφάνθησαν στην δυσάρεστη διάγνωση της ρήξης χιαστού.
Στο νοσοκομείο.τον ποδοσφαιριστή συνόδευσε ο ειδικός γραμματέας.της ΑΕΜ κύριος.Γεώργιος.Κασιούρας και στην συνέχεια προσήλθαν στον χώρο οι κ.κ. Φαναρίτης Σ, Φαναρίτης Δ και Ανδρακάκος Ντίνος.
Με την ολοκλήρωση της εξέτασης ο ποδοσφαιριστής αναχώρησε για το σπίτι του.
Τις επόμενες ημέρες και ενώ υπήρχε τακτική επικοινωνία με τον αθλητή, τηλεφωνική, προσδιορίστηκε το χειρουργείο.
Η ομάδα.δια των Φαναρίτη,Γκούμα και Ανδρακάκου επικοινώνησε με τον πατέρα.του παίκτη και του γνωστοποιήθηκε η πρόθεση του συλλόγου να αναλάβει τα έξοδα της επέμβασης. Ενημερωθήκαμε ότι ο πατέρας.διατηρεί οικογενειακό ασφαλιστήριο συμβόλαιο που καλύπτει την εγχείρηση και συμφωνήθηκε να καλύψουμε την μετεγχειρητική αποκατάσταση του παίκτη σε εξειδικευμένο φυσικοθεραπευτήριο το οποίο και υλοποιήθηκε φυσικά.
Δεν ετέθη ποτέ θέμα αναβολής του χειρουργείου γιατί η ομάδα ούτως η άλλως θα κάλυπτε τα έξοδα.
Δεν υπήρξε καμία αναβλητικότητα ,υπήρξε καθημερινή μας ενημέρωση και επικοινωνία από το ιατρικό team του κυρίου Καραχάλιου.
Κανένας δεν κρυβόταν από κανέναν γιατί δεν υπήρχε λόγος να συμβεί κάτι τέτοιο.
Ακόμα όμως και στην υποτιθέμενη αδυναμία επικοινωνίας με τον πρόεδρο υπάρχουν δυνατότητες επικοινωνίας με τον Αντοπρόεδρο κύριο Γκούμα, τον Γενικό Διευθυντή κύριο Καρπούζα, τον γενικό αρχηγό κύριο Ανδρακάκο, τον έφορο ποδοσφαιρικού τμήματος κύριο Φαναρίτη Διονύση, όλα τα μέλη του ΔΣ, τον προπονητή κοκ. Αρα open door policy, ακοικτή επικοινωνία προς όλους. Τέτοια επικοινωνία δεν έγινε.
Η ομάδα κάλυψε τα έξοδα αποκατάστασης 1000 ευρώ μέχρι στιγμής.
Διευκρινήζουμε ότι αυτό γίνεται από το σωματείο... Από την ΑΕΜ θεσμικά.
Η ομάδα επιβαρύνεται και δεν χρεώνεται ο προσωπικός λογαριασμός κανενός μέλους.
Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί υπάρχει σωστή πρόθεση η οποία υλοποιήθηκε.
Και θα είμαστε αρωγοί σε ότι ακόμα χρειαστεί παρά την αήθη προσωπική επιθεση στον Πρόεδρο.
Συμβουλευτικά θα προτείναμε να αποφεύγονται χαρακτηρισμοί ακραίοι και με σαφές νομικό υπόβαθρο συνεπειών γιατί απλά πίσω από τον καθένα κρύβονται οικογένειες, προσωπικότητες, επαγγελματικές υποστάσεις...
Οι λέξεις "Αρρώστια" και "βρωμιά" χρήζουν επιπλέον σκέψη όταν χρησιμοποιούνται.
Επιφυλασσόμενοι για τις ενέργειές μας σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο, ευχόμαστε Καλή Ανασταση και χρόνια πολλά σε όλους.
Ο Βασίλης Γκούμας εκπροσωπεί την ομάδα και ενεργεί εξ ονόματός της...
Κάθε είδους διαφοροποίηση και παιχνίδια μυαλού για αφελείς δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος.
Σαν άνθρωποι του χώρου με μεγάλη εμπειρια σε πρώτη φάση καταννοούμε την δύσκολη κατάσταση που έχει βιώσει ο αθλητής μας και την ψυχολογική πίεση που έχει υποστεί.
Μια κατάσταση που δεν είναι διόλου ευχάριστη.
Στηρίζουμε και θα στηρίζουμε την γρήγορη αποκατάσταση του, παραβλέποντας ακραίες τοποθετήσεις που δεν τιμούν κανέναν και κυρίως αυτόν που τις απευθύνει...

Μετά τιμής

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ Μοσχάτου


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35