social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φίλαθλοι Πανελευσινιακού: Συγχαρητήρια για την άνοδο

Φίλαθλοι Πανελευσινιακού: Συγχαρητήρια για την άνοδο

Με ανάρτηση τους οι φίλαθλοι του Πανελευσινιακού, VooDoo θύρα 2, απένειμαν τα συγχαρητήρια στους παίκτες του Σταύρου Ψιμουλάκη, καθώς κατέκτησαν τον τίτλο και ο σύλλογος επιστρέφει εκεί που ανήκει, δηλαδή στις εθνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά

Καλησπέρα αδέρφια, Χριστός ανέστη, ελπίζω να είμαστε όλοι καλά και υγιείς από τον ιό και να προσέχουμε όσο μπορούμε!
Πάμε στο θέμα μας τώρα... Ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ είναι πανάξια πρωταθλητής και επιστρέφει δεν θα πω εκεί που του αξίζει γιατί προφανώς η Γ εθνική δεν αξίζει σε μια τέτοια ομάδα, μόνο η Α εθνική ταιριάζει σε αυτήν την ομάδα, αλλά κάναμε φέτος ένα τεράστιο βήμα για να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε!! Συγχαρητήρια στην ομάδα μας και στην διοίκηση που με τόσο κόπο κατάφεραν τον στόχο τους. Ομάδα και κόσμος ενώθηκαν ξανά και μαζί πετύχαμε αυτά που θέλαμε.
Όσο για αυτούς που βγαίνουν και λένε για τάχα στημένα πρωταθλήματα, λόττο και άλλα τέτοια καραγκιοζιλίκια ένα έχω να πω, καλό αφανισμό κατόρθωμα εκεί που φτάσατε συγχαρητήρια το παλέψατε αλλά μέχρι εκεί είσαστε... Δεν μπορεί καμία ομάδα να συγκριθεί με την ομάδα, με τον κόσμο και πάνω από όλα με την ιστορία του μεγάλου ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ!! Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και το δείχνει και η βαθμολογία...
Για να μην σας κουράζουμε, και πάλι εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο, συγχαρητήρια στην ομάδα και στην διοίκηση και τα καλύτερα έρχονται... Μαζί θα τα καταφέρουμε ξανά, όπως παλιά!!
Δύναμή σου, οι οπαδοί σου!

VooDoo θύρα 2


Σχετικά άρθρα

Κλείνει στόπερ από SL2 ο Πανελευσινιακός Ι Προεδρικές ευχές

Κάτοικος Ελευσίνα ο Παπαγεωργίου

Προβάδισμα πρόκρισης στο Κύπελλο ο Πανελευσινιακός, 5-2 εκτός τον Μεγαρικό

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35