social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσε με Φιαμεγκο η ΑΕ Μοσχάτου

Ανανέωσε με Φιαμεγκο η ΑΕ Μοσχάτου

Με ανακοίνωση της η ΑΕ Μοσχάτου έκανε γνωστη την παραμονή του εμβληματικού αρχηγού Μάριου Φιαμέγκου.

ο σπουδαίος αμυντικός τα βρήκε σε όλα με τον πρόεδρο της ομάδας Στέφανο Φαναρίτη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης δίνοντας τα χέρια για να συνεχίσει ακόμη μία σεζόν στους πειραιώτες.

Αυτό σημαίνει ότι ο Φιαμεγκος θα προπονείται για ακόμη μία χρονιά υπό τις οδηγίες του κυρίου Σπάθα με την ΑΕ Μοσχάτου να ξεκινάει δυναμικά τον προγραμματισμό της.

Πλέον σειρά παίρνουν τα υπόλοιπα βαριά χαρτιά της ομάδας με τις επόμενες ημέρες να είναι κρίσιμα κρίσιμες όσον αφορά τον προγραμματισμό της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου ανακοινώνει με πολύ μεγάλη χαρά την συνέχεια της συνεργασίας της με τον εμβληματικό Αρχηγό της Μάριο Φιαμέγκο. Ο Μάριος επέλεξε να συνεργαστεί με την ομάδα της καρδιάς του, για να την βοηθήσει να πρωταγωνιστήσει και την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Με την σπόφασή του αυτή απέδειξε εμπράκτως την αγάπη και την εμπιστοσύνη του στην ΑΕΜ, παρά το γεγονός ότι είχε πολλές προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Μάριε Ψυχάρα για πάντα Μοσχατάρα. Η Διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου σου εύχεται υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35