social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΣ Σαντορίνης 2020: Στο νησί του Ηφαιστείου για συζητήσεις ο Νίκος Παντέλης

ΑΣ Σαντορίνης 2020: Στο νησί του Ηφαιστείου για συζητήσεις ο Νίκος Παντέλης

Πολλα ονόματα έχουν γραφετεί για τον πάγκο του ΑΣ Σαντορίνης 2020 ωστόσο η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί εξελίξεις στο νησί του Ηφαιστείου.

Αφού η περίπτωση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου παραμένει στάσιμη, οι άνθρωποι της ομάδας αναγκαστικά θα πρέπει να ανοίξουν το καρνέ τους και να συζητήσουν και με άλλες περιπτώσεις αξιόλογες.

Μια εξ αυτών είναι και η περίπτωση του Νίκου Παντέλη.

Ο πολύπειρος προπονητής που αντιμετώπισε τα τελευταία δυο χρόνια τη Θύελλα και τον Πανθηραϊκό από τον πάγκο της Καλλιθέας φαίνεται ότι βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ο έμπειρος κόουτς βρίσκεται σήμερα στο νησί της Σαντορίνης για να κάνει μια πρώτη κουβέντα.

Εφόσον παρουσιαστεί ταύτιση φιλοσοφίας οι δου πλευρές θα συζητήσουν ξανά πριν καταλήξοθν σε συμφωνία.

Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ο κ. Παντέλης ξεκίνησε στον πάγκο της Καλλιθέας από την οποία αποχώρηση για να καθίσει στη συνέχεια στον πάγκο του Ιάλυσου. Ξεκίνησε από τον Ποσειδώνα Γλυφάδας και συνέχισε σε ομάδες των μικρών εθνικών κατηγοριών, όπως: Α.Ο. Κέρκυρα, Α.Π.Ο. Κερατσίνι, Αθηναϊκός, Α.Ο. Χαλκίδα, Ηλυσιακός και Α.Σ. Λαμία. Την περίοδο 2006-07 ανέβασε τον Π.Α.Ο. Αγ. Δημητρίου από τη Γ΄ στη Β΄ Εθνική. Στα μισά της περιόδου 2007-08 έφυγε από την ομάδα του Μπραχαμίου και πήγε στην Γ.Σ. Καλλιθέα. Τον Οκτώβριο του 2008 ανέλαβε τον Α.Ο. Κέρκυρα για δεύτερη φορά, και ακολούθως, στα τέλη Μαΐου του 2009 ανέλαβε την Γ.Σ. Ηλιούπολη.Στην ομάδα της Ηλιούπολης εργάστηκε μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2010, όποτε και αποχώρησε. Τον Μάρτιο του 2010 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Αστέρα, όπου και εργάστηκε για 1 χρόνο μέχρι και τον Μάρτιο του 2011. Τον Απρίλιο του ίδιου έτους ανέλαβε τον Εθνικό Πειραιώς, όπου και εργάστηκε μέχρι το καλοκαίρι.

Τον Νοέμβριο του 2011 ανέλαβε τον Βύζαντα Μεγάρων και στις αρχές Δεκεμβρίου τον Α.Ο. Χαλκίδα. Στα τέλη του ίδιου μήνα όμως άφησε το σύλλογο της Χαλκίδας και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Γ.Σ. Καλλιθέα, μιας και σχετική συμφωνία μεταξύ τους σε τυχόν πρόταση από ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ. Τον Ιανουάριο του 2013 ανέλαβε τον Α.Ο. Γλυφάδας στην Γ΄ Εθνική, και ακολούθως, τον Απρίλιο ανέλαβε τον Ηρακλή Ψαχνών.Τον Οκτώβριο του 2013 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου, αναλαμβάνοντας για πρώτη φορά ομάδα Α΄ Εθνικής. Τον Ιανουάριο του 2014 ανέλαβε τον Πανηλειακό, και τον Νοέμβριο του 2014 ανέλαβε για τρίτη φορά τον Γ.Σ. Καλλιθέα. Στη συνέχεια, τον Φεβρουάριο του 2016 ανέλαβε τον Παναργειακό και τον Οκτώβριο του 2016 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Χαλκίδα, για 4η φορά συνολικά στην προπονητική του καριέρα,όπου όμως στα τέλη του μήνα και έπειτα από 2 αγώνες αποχώρησε, για να αναλάβει στη συνέχεια τον Φωστήρα.Τον Φεβρουάριο του 2017 ανέλαβε τον Α.Ο. Χανιά και τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ανέλαβε τον Διαγόρα Ρόδου, όπου και εργάστηκε μέχρι και τον Απρίλιο του 2018.Ακολούθως, ανέλαβε τον Γ.Σ. Καλλιθέα για 4η φορά στην προπονητική του καριέρα,και τον Μάιο επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του Διαγόρα Ρόδου,, όπου και παρέμεινε μέχρι τον Οκτώβριο.Ακολούθως ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Γ.Σ. Καλλιθέα, για 5η φορά συνολικά στην προπονητική του καριέρα, όπου εργάστηκε μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2019. Τον Φεβρουάριο του 2020 μετακινήθηκε εκ νέου στο νησί της Ρόδου, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Ιάλυσου Ρόδου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35